Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

inspiratie

Welke kleur eetkamerstoelen?

Naast dat eetkamerstoelen essentiële meubels zijn in elk interieur, bepalen ze voor een groot deel ook de sfeer van de eethoek. Ga maar na: een felrode eetkamerstoel zorgt voor een hele andere uitstraling dan een wit of zwart exemplaar. Vind je het lastig om te bepalen welke kleur eetkamerstoelen mooi in jouw interieur staan? Met deze tips heb je in no-time jouw ideale kleur eetkamerstoelen uitgezocht.

lees meer
uitgelichte blogs
Inspiratie
Hoe bescherm je jouw stoffen meubels?

Vlekken zijn snel gemaakt. Een drankje dat wordt omgestoten of een hap eten die van de lepel glijdt. Als jouw meubels hierop zijn uitgekozen, maak je je waarschijnlijk niet zo druk om dat geknoei. Maar als je stoffen meubels in huis hebt, is dat vast een ander verhaal. Om jarenlang plezier te kunnen hebben van je stoffen meubels, leggen we je hier uit hoe je ze het best tegen vervuiling kunt beschermen.

Laat je inspireren
Inspiratie
Het concept van Nolon

Nolon is een Nederlands merk met een uitgebreide collectie aan eetkamerstoelen en barkrukken. Het leuke aan deze producten is dat je er volledig je eigen draai aan kunt geven. Het merk heeft namelijk geen complete producten maar losse onderdelen in het assortiment, en laat het samenstellen aan jou over. Bovendien kun je nog uit een grote selectie materialen en kleuren kiezen. Zo kan je zelf jouw ideale stoel of kruk creëren!

Laat je inspireren
Inspiratie
Hoe onderhoud je tuinmeubelen?

Om optimaal te kunnen genieten van je tuin en het lekkere weer komen tuinmeubelen goed van pas. Maar hoe zorg je ervoor dat ze het zomerseizoen goed doorkomen en na de winter nog steeds mooi zijn? Wat jouw meubel precies nodig heeft hangt natuurlijk af van het materiaal. Het ene materiaal vergt namelijk meer onderhoud en is gevoeliger voor weersinvloeden dan het andere. Daarom geven we je de beste tips om ervoor te zorgen dat jouw tuinmeubelen het hele jaar door in topconditie blijven. Aan de slag!

Laat je inspireren
Inspiratie
Woontrend: teddy stof

Trend alert: de teddy stof is terug! Dit aaibare materiaal hebben we vorig jaar al veel voorbij zien komen, en in 2022 is teddy nog steeds populair. Teddy stof ziet er net zo zacht uit als dat het aanvoelt, en dat maakt het dé perfecte keuze voor een knus en gezellig interieur. Benieuwd hoe je deze mooie stof kan toevoegen aan jouw huis? In deze blog laten we het je zien.

Laat je inspireren
Inspiratie
Wat is velvet?

Heerlijk zacht, mooie kleuren en een luxueuze uitstraling: we hebben het hier natuurlijk over velvet. Deze prachtige stof wordt zowel in de mode als het interieur gebruikt, en wordt naast velvet ook wel eens fluweel of velours genoemd. Maar wat is dit nu precies voor materiaal en waar komt het vandaan? In deze blog leggen we je uit wat velvet is en laten we zien hoe je het in je interieur kan toepassen.

Laat je inspireren
De ideale zithoogte van een eetkamerstoel
aankoopadvies

De ideale zithoogte van een eetkamerstoel

Bij het uitzoeken van nieuwe eetkamerstoelen wordt natuurlijk vaak gekeken naar de kleur, stijl en het model van de stoelen. Maar de belangrijkste factor wordt hierbij nog wel eens vergeten: de zithoogte van de eetkamerstoel. Met de tips in deze blog bepaal je eenvoudig wat de juiste zithoogte voor jouw eetkamerstoelen is.

Laat je inspireren
aankoopadvies

Hoeveel stoelen aan een ronde tafel?

Een ronde tafel heeft een unieke charme en brengt een gevoel van gezelligheid en samenhorigheid in elke ruimte. Maar hoeveel stoelen passen er eigenlijk rond een ronde tafel? Het antwoord op deze vraag hangt af van verschillende factoren, waaronder de diameter van de tafel, de grootte van de stoelen en de indeling van de ruimte. In dit blogartikel bespreken we deze factoren en vind je een overzicht van het aantal stoelen dat aan een ronde tafel past.

Laat je inspireren
aankoopadvies

Welke meubelstof is het beste met katten?

Katten zijn geweldige metgezellen, maar ze kunnen ook een uitdaging zijn in combinatie met je meubels. Als je een trotse katten ouder bent, is het kiezen van de juiste meubelstof cruciaal om je meubels intact te houden. Daarnaast wil je ook dat je interieur er mooi uitziet en niet dat je woonkamer vol ligt met plaids om je meubels te beschermen. In dit artikel lees je welke meubelstoffen het best samengaan met katten en welke absoluut niet. 

Laat je inspireren
woontrends

De woontrends in 2024

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent dat het tijd is om je interieur een frisse make-over te geven. Als je op zoek bent naar inspiratie, ben je hier aan het juiste adres. We hebben de 5 nieuwste interieurtrends voor 2024 samengesteld die je niet mag missen. Of je nu je hele huis opnieuw inricht of gewoon een paar nieuwe accenten toevoegt, deze trends brengen stijl en klasse in elke ruimte. Laten we eens kijken!

Laat je inspireren
tips bij het aanschaffen van nieuwe barkrukken
aankoopadvies

Tips bij het aanschaffen van nieuwe barkrukken

Barkrukken zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook een stijlvolle toevoeging zijn aan je interieur. Bij het kiezen van nieuwe barkrukken zijn er echter verschillende overwegingen die je moet maken. In dit artikel delen we handige tips om je te helpen bij het vinden van de ideale barkrukken voor jouw ruimte.

Laat je inspireren
onderhoud meubelen

Velvet stof schoonmaken: Praktische tips voor onderhoud

Velvet meubels stralen luxe en elegantie uit, en zorgen bovendien ook voor een warme en gezellige sfeer in huis. Dit zachte materiaal is dus een populaire keuze voor interieurliefhebbers, maar het is wel belangrijk om deze meubels goed te onderhouden. In deze blog noemen we verschillende tips waarmee je ervoor zorgt dat jouw velvet meubel zo lang mogelijk mooi blijft.

Laat je inspireren
Scroll to top