Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Fotolijsten

om bijzondere momenten en herinneringen in te lijsten
Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Fotolijsten voor iedere woonstijl

Je mooiste foto’s komen nog beter uit in mooie fotolijsten. De dierbaarste herinneringen verdienen niet alleen een plek in je geheugen, maar ook een prominente plek in huis. Met fotolijsten kan je jouw mooiste foto’s showen. In de hal, het toilet, boven je bed of in de woonkamer. Fotolijsten zijn natuurlijk niet alleen geschikt voor foto’s: je kunt er ook de mooiste posters in tentoonstellen. 

Fotolijsten in alle soorten en maten 

Groot, klein, rond, vierkant: welke fotolijst geschikt is voor jou hangt af van je foto en ook jouw smaak. Traditioneel zijn fotolijsten rechthoekig, deze vorm zie je nu nog steeds het meest. Maar de trend van ronde vormen heeft inmiddels ook de fotolijsten bereikt. Een mooie galerijmuur maak je met meerdere lijsten in verschillende afmetingen, of misschien zelfs verschillende kleuren en materialen. Of wat dacht je van een collage van foto’s in een grote lijst? Dan zie je in één oogopslag al je herinneringen bij elkaar!

Scroll to top