Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Keuken

alles voor een sfeervolle en praktische keuken
Barkrukken

Op zoek naar een barkruk?

Bekijk rustig eens alle varianten van ons assortiment barkrukken.

Inspiratie
Welke hoogte kies je voor een barkruk?
inspiratie

Welke hoogte kies je voor een barkruk?

Barkrukken zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het interieur. Bij het uitzoeken van een barkruk denk je in eerste instantie misschien alleen aan de stijl van de kruk, maar ook de hoogte is een belangrijke factor. Er zijn namelijk krukken in verschillende hoogtes en de juiste hoogte is afhankelijk van de plek waar de kruk komt te staan. Heb jij een kruk nodig voor aan de bar, een hoge tafel, aan een kookeiland, als pianokruk of gewoon zomaar een krukje? Hier lees je hoe je precies de juiste hoogte voor jouw barkruk bepaalt.

lees meer
Welke kleur eetkamerstoelen?
inspiratie

Welke kleur eetkamerstoelen?

Naast dat eetkamerstoelen essentiële meubels zijn in elk interieur, bepalen ze voor een groot deel ook de sfeer van de eethoek. Ga maar na: een felrode eetkamerstoel zorgt voor een hele andere uitstraling dan een wit of zwart exemplaar. Vind je het lastig om te bepalen welke kleur eetkamerstoelen mooi in jouw interieur staan? Met deze tips heb je in no-time jouw ideale kleur eetkamerstoelen uitgezocht.

lees meer
Kies je ideale lamp
inspiratie

Kies je ideale lamp

Lampen zijn één van de belangrijkste aspecten in huis: licht bepaalt namelijk voor een groot deel de sfeer. Ga maar na: een kantoorruimte met tl-licht oogt toch een stuk minder gezellig dan een zitkamer met zacht sfeerlicht. Het uitzoeken van een lamp is dus een belangrijke stap bij het inrichten van je ruimte. Maar welke lamp kies je dan? Tegenwoordig zijn er tal van opties waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Deze gids helpt je om wegwijs te worden in het land van de lichtbronnen en geeft inzicht in de belangrijkste factoren waar je je keuze op kunt baseren.

lees meer

De Nino barkruk van nolon

De nolon Nino barkrukken zijn speciaal geschikt voor aan een kookeiland. Met een zithoogte van 65 cm houd je namelijk precies genoeg ruimte over voor je benen. Combineer dit onderstel met een gestoffeerde zitting met armleuningen en je hebt het comfort van een kuipstoel gewoon aan je bar. Liever een andere stof, kleur of misschien zonder armleuningen? Met nolon kan je jouw perfecte barkruk zelf samenstellen.

bekijk de Nino collectie

Stoere en industriële barkrukken van Legend

Stoer en industrieel zijn de eerste twee woorden die in ons opkomen als we denken aan Legend. Dit merk maakt stoelen en barkrukken die helemaal zijn gemaakt van metaal, net zoals Xavier Pauchard dat voor het eerst deed ten tijde van de Industriële Revolutie in Frankrijk. Benieuwd geworden naar de ontwerpen? Bekijk hier alle barkrukken van Legend.

bekijk alle legend barkrukken
Barkrukken

Stel je eigen barkruk samen met onze Nino collectie

Bekijk rustig eens alle mogelijkheden om jouw barkruk helemaal naar wens samen te stellen.

Scroll to top