Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Plafondlampen

stijlvolle lampen die de hele ruimte verlichten
Filteren
Collecties
Prijs
Materiaal
Breedte
Energielabel
Aanbieding
Lengte
Diepte
Hoogte
Diameter
Alle Filters
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

Filteren
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

Plafondlampen terug van weggeweest

Dat plafondlampen een oubollig karakter hebben wordt nog wel eens gedacht, maar tegenwoordig is niets minder waar. Deze lampen zijn helemaal terug van weggeweest. Plafonnières zijn nu in allerlei verschillende vormen en kleuren te krijgen, waardoor ze in iedere woonstijl passen. Zelfs in een ultramodern interieur zou een plafondlamp niet meer misstaan!

Bespaar ruimte met een plafondlamp

Verlichting kan wel eens in de weg hangen of staan, maar met een plafondlamp heb je dat probleem niet. Deze lampen nemen weinig ruimte in beslag en daardoor kan je ze overal in huis ophangen. Bovendien kan een plafondlamp een hele ruimte verlichten omdat hij zo hoog hangt. Eventueel kan je dan nog wat sfeerverlichting toevoegen, zoals een leeslamp of wandlamp, om de kamer extra gezellig te maken.

Plafondlampen voor elke woonstijl

Bij Gewoonstijl vind je voor elke woonstijl wel een geschikte plafondlamp. Van moderne hanglampen met een strak design tot hanglampen van natuurlijke materialen in een Scandinavische sfeer, en natuurlijke stoere lampen die in een industrieel interieur thuishoren. Ook vind je in ons assortiment plafondspots, die erg functioneel zijn omdat je ze meerdere kanten op kunt laten schijnen.

Scroll to top