Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Wandlampen

voor een sfeervolle verlichting die weinig ruimte inneemt
Filteren
Collecties
Merk
Prijs
Kleur
Materiaal
Breedte
Energielabel
Aanbieding
Lengte
Diepte
Hoogte
Diameter
Alle Filters
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

19 producten

Filteren
Van hoog naar laag sorteren

19 producten

Wandlampen voor ieder interieur

Meer verlichting nodig, maar weinig ruimte in huis? Een wandlamp is de oplossing! De naam zegt het al: wandlampen zijn lampen die je aan de muur ophangt. Het voordeel van een wandlamp is dat hij eigenlijk nooit in de weg hangt. Er is altijd ergens in huis wel een stukje kale muur waar je een lamp op zou kunnen hangen, en hij neemt geen ruimte in op de vloer. Door voor een leuk en bijzonder exemplaar te gaan wordt jouw wandlamp al snel een accessoires in de kamer. Wandlampen zijn dus praktisch en decoratief.

Wandlampen: gezellig sfeerlicht

Met een wandlamp licht je een donker hoekje op en creëer je sfeer in de kamer. Wandlampen geven een zacht licht dat gelijkmatig over de ruimte wordt verdeeld. Kies je voor een deels open wandlamp, dan krijg je ook nog eens een leuk schaduweffect op de muur rondom de lamp. Een wandlamp kan als een elegante designlamp in een woonkamer hangen, of in de slaapkamer als een sfeervol romantisch wandlampje, maar ook in de gang of hal als een bijzondere wandlamp.

Verschillende soorten wandlampen

Bij Gewoonstijl hebben we wandlampen in verschillende materialen en ontwerpen. Het merk Umage heeft wandlampen die gemaakt zijn van zachte ganzenveren. Met deze lampen krijg je in iedere ruimt een zachte, romantische sfeer. Ook vind je bij Umage wandlampen die zijn gemaakt van houten lamellen, die voor een leuk lichteffect zorgen. Het merk Bomerango maakt duurzame wandlampen van hout, die van losse boemerangs in elkaar worden gezet.

Scroll to top