Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Kunstplanten

groene planten voor wie geen groene vingers heeft
Filteren
Prijs
Breedte
Aanbieding
Diepte
Hoogte
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Filteren
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Kunstplanten, wel de lusten, niet de lasten 

Ben je niet gezegend met groene vingers, maar wil je wel wat groen in huis? Dan zijn kunstplanten iets voor jou! Met kunstplanten heb je wel de lusten maar niet de lasten. Zet de plant ergens in huis en je hoeft er daarna niet meer naar om te kijken. Oké, dat is niet helemaal waar. Even afnemen met een droge doek mag af en toe wel gebeuren. Anders nestelt het stof zich namelijk op de bladeren, wat een onrealistisch effect geeft. 

Groen, groener, groenst 

We willen steeds groener leven, en kamerplanten kunnen daarin niet ontbreken. Het onderhouden van echte bloemen en planten is echter niet voor iedereen weggelegd. Voor die mensen zijn kunstplanten een perfecte oplossing. Of je nu kiest voor een goudpalm, bananenplant of monstera: deze lookalikes zijn amper van echt te onderscheiden. 

Kunstplanten voor ieder interieur 

Met een kunstplant fleur je ieder interieur op. Zet hem in een leuke bloempot en je ruimte is opgefrist en aangekleed. Ook een rieten mand of een plantenstandaard op pootjes maakt van jouw kunstplant een blikvanger. Bij Artichok vind je verschillende soorten kunstplanten die zijn geschikt voor binnen.  

Scroll to top