Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Tuin

alles voor een fijne buitenruimte
Tuin accessoires

Maak je tuin nog gezelliger met onze accessoires

Bekijk rustig eens al onze tuin accessoires.

Inspiratie
Hoe richt je je terras in?
inspiratie

Hoe richt je je terras in?

Of je er nu van je koffie wilt genieten in de ochtend, in de zon wil liggen of borrelen en dineren in de avond: het hebben van een fijne buitenruimte is voor al deze dingen essentieel. Daarbij maakt het niet uit hoe groot die is: als je er maar lekker kunt zitten. Met de juiste inrichting maak je van jouw ruimte in een handomdraai een prachtige plek waar je lekker van de zon en het buitenleven kunt genieten. Om je hierbij een handje te helpen hebben we 7 tips verzameld waarmee jij het maximale uit je buitenruimte haalt!

lees meer
Top 5 Tuinartikelen
inspiratie

Top 5 Tuinartikelen

De lente komt eraan! Maak jouw tuin of balkon helemaal klaar voor het voorjaar met onze uitgebreide collectie tuinmeubelen. Een mooie tuinstoel, een comfortabele loungebank, een tuintafel en wat accessoires maken van jouw buitenruimte een plek waar je van 's ochtends vroeg tot 's avonds optimaal kunt genieten. Met onze top 5 tuinartikelen heb je alvast wat inspiratie voor het lente-proof maken van jouw buitenruimte.

Lees meer
Hoe onderhoud je tuinmeubelen?
inspiratie

Hoe onderhoud je tuinmeubelen?

Om optimaal te kunnen genieten van je tuin en het lekkere weer komen tuinmeubelen goed van pas. Maar hoe zorg je ervoor dat ze het zomerseizoen goed doorkomen en na de winter nog steeds mooi zijn? Wat jouw meubel precies nodig heeft hangt natuurlijk af van het materiaal. Het ene materiaal vergt namelijk meer onderhoud en is gevoeliger voor weersinvloeden dan het andere. Daarom geven we je de beste tips om ervoor te zorgen dat jouw tuinmeubelen het hele jaar door in topconditie blijven. Aan de slag!

lees meer

Meubels voor binnen en buiten

Lisomme heeft een grote collectie tuinmeubelen. Hierin vind je alles wat je nodig hebt om je tuin, terras of balkon in te richten. Deze meubels zijn geschikt voor buiten omdat ze bestand zijn tegen de weersinvloeden, wat in ons land wel zo handig is. Maar je kan deze meubels natuurlijk ook gewoon binnen gebruiken! Het Cindy buitenvloerkleed en de Dax rotan kuipstoel staan bijvoorbeeld net zo leuk in je woonkamer.

bekijk lisomme tuinmeubelen

De Xavi plantenbak van Lisomme

Met de Xavi plantenbak geef je dat kale hoekje in huis of in de tuin net even wat meer sfeer. Gemaakt van stoer, stevig metaal kan deze plantenbak echt tegen een stootje. Xavi is niet alleen als plantenbak te gebruiken: als bijzettafel, sidetable achter de bank, tafeltje voor leuke vazen en een lijst, en ga zo maar door! Leuk in een hoekje in de woonkamer of tegen een kale muur. Op zoek naar een plantenbak voor in de tuin of op je balkon? De Xavi is ook geschikt voor buiten. Je kan er zelfs een klein moestuintje in maken door er kruiden en groenten in te zetten.

bekijk de Xavi plantenbak

Deze pagina is tijdelijk buiten gebruik vanwege onderhoud, excuses voor het ongemak.


Heb je een nieuwe nolon eetkamerstoel gekocht en vraag je je af hoe je deze in elkaar zet? Deze montagevideos tonen alle stappen die je moet volgen, zodat je jouw stoel in mum van tijd in elkaar hebt gezet. Niet alle stoelen worden op dezelfde manier gemonteerd, dus klik op de video die hoort bij jouw product en volg de instructies op. Succes!Nolon Nena

 Hulp nodig bij het in elkaar zetten van de Nolon Nena? Bekijk dan onze montage video.

Nolon Nino

Hulp nodig bij het in elkaar zetten van de Nolon Nino? Bekijk dan onze montage video.

Nolon Noa

Hulp nodig bij het in elkaar zetten van de Nolon Noa? Bekijk dan onze montage video.

Nolon Nola

Hulp nodig bij het in elkaar zetten van de Nolon Nola? Bekijk dan onze montage video.

Nolon Nora

Hulp nodig bij het in elkaar zetten van de Nolon Nora? Bekijk dan onze montage video.


Nolon Nout

Hulp nodig bij het in elkaar zetten van de Nolon Nout? Bekijk dan onze montage video.

Nolon Nova

Hulp nodig bij het in elkaar zetten van de Nolon Nova? Bekijk dan onze montage video.

Nolon naam

Hulp nodig bij het in elkaar zetten van de Nolon naam? Bekijk dan onze montage video of download de handleiding.

Nolon naam

Hulp nodig bij het in elkaar zetten van de Nolon naam? Bekijk dan onze montage video of download de handleiding.

Nolon naam

Hulp nodig bij het in elkaar zetten van de Nolon naam? Bekijk dan onze montage video of download de handleiding.


Duurzame producten van gerecycled plastic

Een selectie van de producten van Lisomme is gemaakt van Ocean Plast. Dit materiaal wordt gemaakt van plastic afval uit de visindustrie, zoals visnetten en touwen. Door dit plastic afval te recyclen wordt de vervuiling door nieuw plastic verminderd en worden de oceanen een stukje schoner. Met deze tuinstoelen draag jij dus een steentje bij aan een meer duurzame wereld.

bekijk de dorian tuinstoel
Tuinstoelen

Tuinstoelen voor in de tuin of op je balkon?

Bekijk rustig eens al onze tuinstoelen.

Scroll to top