Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Lampenkappen

om de perfecte lamp zelf samen te stellen
Filteren
Collecties
Merk
Prijs
Kleur
Materiaal
Breedte
Energielabel
Aanbieding
Lengte
Diepte
Hoogte
Diameter
Alle Filters
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

1-32 van 93 artikelen

Pagina
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

1-32 van 93 artikelen

Pagina

Lampenkappen voor ieder interieur

Een lamp zonder lampenkap stelt weinig voor. Met een peertje aan een snoer of op standaard breng je wel licht in een ruimte, maar weinig sfeer. Bovendien is een lampenkap een subtiele manier om de stijl of sfeer van je ruimte te veranderen. Met de losse lampenkappen uit ons assortiment kan je jouw eigen lamp samenstellen. Hoe handig is dat! Ontwerp zelf jouw perfecte lamp of blaas nieuw leven in een oude lamp met één van onze lampenkappen.

Lampenkappen uitzoeken

Bij het uitzoeken van een lampenkap is het goed om te weten welke functie de lamp gaat vervullen. Door de verschillende ontwerpen en materialen laat namelijk niet elke lampenkap evenveel licht door. Wil je een lamp die veel licht geeft, zodat je er bijvoorbeeld bij kunt lezen, of wil je een lamp die een warme gloed over de ruimte verspreid? Doorgaans geldt hoe transparanter de kap, des te meer licht geeft je lamp.

Lampenkappen bij Gewoonstijl

Smaken verschillen, dus bij ons vind je een uitgebreide selectie lampenkappen. Voor iedere woonstijl en elk interieur is er een lampenkap te vinden. Veruit de meeste lampen in ons assortiment zijn van Umage . Dit Deense merk maakt unieke en betaalbare designlampen. Bij Umage vind je verschillende collecties, uiteenlopend van moderne en minimalistische lampen tot aan indrukwekkende blikvangers. Daarnaast heeft het merk ook een selectie Lampen accessoires , zodat je een volledige lamp van Umage kunt samenstellen.

Scroll to top