Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Plantenbakken

om mooie planten op een voetstuk te plaatsen
Filteren
Merk
Prijs
Breedte
Diepte
Hoogte
Diameter
Tafelvorm
Materiaal tafelblad
Materiaal tafel onderstel
Alle Filters
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

13 producten

Filteren
Van hoog naar laag sorteren

13 producten

Plantenbakken voor je favoriete planten 

Plantenbakken koop je bij Gewoonstijl! In ons assortiment vind je een divers aanbod aan accessoires voor je favorieten planten in huis. Met deze plantenbakken geef je ze een mooi plekje zodat ze nog meer de aandacht trekken. Planten mogen namelijk gezien worden! Ze brengen je interieur letterlijk en figuurlijk tot leven, en dragen ook nog eens bij aan een gezonde lucht in huis. Heb jij er al genoeg staan? 

Alles voor je planten 

Plantenstaanders zijn weer helemaal hip. Deze plantenbakken op pootjes zetten jouw planten als het ware op een voetstuk. Eerlijk is eerlijk, daar horen ze ook toch? Naast plantenbakken vind je bij ons ook bloempotten, staande bloempotten op pootjes en hangende bloempotten van merken als Lisomme, Artichok en Present Time. Zo is er voor elke plek in huis een geschikte plantenhouder.   

Multifunctionele plantenbakken 

Ook als je minder groene vingers hebt of geen levende dingen in huis wil, kan je een plantenbak gebruiken: maak van een moderne metalen plantenbak van Lisomme bijvoorbeeld een handige bijzettafel naast de bank of leuke sidetable met een grote lijst en wat andere woonaccessoires. 

Scroll to top