Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Tuintafels

voor een ontbijt of diner in de buitenlucht
Filteren
Merk
Prijs
Kleur
Materiaal
Materiaal onderstel
Breedte
Aanbieding
Lengte
Diepte
Hoogte
Diameter
Tafelvorm
Materiaal tafelblad
Materiaal tafel onderstel
Alle Filters
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

1-32 van 68 artikelen

Pagina
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

1-32 van 68 artikelen

Pagina

Grote selectie tuintafels 

Tuintafels zijn onmisbaar als je ook buiten lekker wilt kunnen relaxen, borrelen of dineren. Met de juiste tuintafel tover je jouw buitenruimte om in een plek die net zo comfortabel is als je woon- of eetkamer. Bij Gewoonstijl vind je een grote selectie tuintafels in verschillende afmetingen, materialen en stijlen. Zo is er voor elke plek wel iets te vinden, of je nou een groot terras of een klein balkon hebt. In ons assortiment tuintafels vind je eettafels, salontafels en bijzettafels speciaal geschikt voor buiten.  

Verschillende materialen tuintafels 

In ons assortiment vind je tuintafels gemaakt van verschillende materialen. Bij het uitzoeken kun je kijken naar welk materiaal jij het mooist vindt, maar het is ook handig om te kijken naar de praktische kant. De houten tuintafels van Artichok staan bijvoorbeeld prachtig in een groene tuin en geven ook een volledig bestrate tuin een meer natuurlijke look. Daartegenover staat dat houten tuintafels ieder jaar behandeld moeten worden om ze zo mooi mogelijk te houden. Als je op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijkere tafel, dan is een tuintafel gemaakt van aluminium of kunststof een praktischere keuze.  

Grote en kleine tuintafels: voor ieder wat wils 

Niet alleen qua materialen maar ook wat betreft afmetingen heb je veel keuze. Heb je buiten weinig ruimte beschikbaar of heb je maar een kleine tafel nodig? Kies dan bijvoorbeeld voor een leuke ronde tafel of bijzettafel van Lisomme. Ook een inklapbare tafel is erg handig als je niet veel ruimte hebt. Als je juist met veel mensen aan tafel wilt zitten, kun je juist kiezen voor één van de grote eettafels. Wat de afmeting ook is, alle tuintafels van Gewoonstijl zijn bestand tegen weer en wind, en kunnen wel tegen een stootje. Daarmee zijn ze geschikt voor de zonnige én minder zonnige dagen. 

Scroll to top