Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Wandplanken

extra opbergruimte en plek voor accessoires aan de muur
Filteren
Merk
Prijs
Kleur
Materiaal
Breedte
Aanbieding
Lengte
Diepte
Hoogte
Alle Filters
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

32 producten

Filteren
Van hoog naar laag sorteren

32 producten

Wandplanken: praktisch en mooi tegelijk 

Met een wandplank heb je die saaie muur in huis zo opgefleurd. Een goede wandplank is praktisch en mooi tegelijk: het ontwerp is op zichzelf al een decoratief item aan je muur en je creëert er daarnaast ook extra opbergruimte mee. Ideaal als je wel spulletjes wilt opbergen maar niet genoeg ruimte hebt om een kast neer te zetten.  

Wandplanken voor al je mooie spulletjes 

Een wandplank kan je natuurlijk ook gebruiken om mooie spullen juist te presenteren. Leuke fotolijstjes, wat boeken, een mooie vaas of een klein plantje. Dan breng je nog meer sfeer in je inrichting. Wandplanken kan je bovendien overal in huis gebruiken. Hang ze bijvoorbeeld in de keuken en plaats alle kruidenpotjes of je collectie mokken erop. Een plankje in de badkamer gebruik je om extra ruimte voor je make-up of andere toiletspullen te maken. 

Wandplanken bij Gewoonstijl 

Bij Gewoonstijl hebben we wandplanken in verschillende materialen en van diverse merken. Ben je op zoek naar een wandplank voor een Scandinavisch interieur? Dan zijn houten wandplanken zoals die van We Do Wood en Artichok heel mooi. Houd je meer van een moderne stijl? Ga dan bijvoorbeeld voor gelakte houten wandplanken van Lisomme. De wandplanken van Lisomme die hout en metaal combineren passen weer mooi in een industrieel interieur. 

Scroll to top