Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.
'Three features, one feeling'
'Three features, one feeling'

'Three features, one feeling'

Ga naar alle producten van Gazzda

Het merk Gazzda is in 2013 opgericht in Bosnië en Herzegovina. Waar het land van oudsher al bekend staat om subliem vakmanschap in de hout- en metaalbewerking, zijn deze vakgebieden de basisbeginselen van het merk Gazzda geworden. Tot op de dag van vandaag zijn de producten van het merk gebouwd op deze traditionele vaardigheden, en dat is goed te zien.

De producten van Gazzda hebben een tijdloos design, wat toch perfect bij deze tijd past. In de eigen werkplaats in Sarajevo worden de ontwerpen omgetoverd tot echte prototypen. Vervolgens worden de beste productieteams in Bosnië uitgekozen en ingezet om het prototype tot leven te brengen. Elk product wordt tenslotte met de hand geperfectioneerd, zodat de massief eiken meubelstukken net zo zacht voelen als dat ze eruitzien.

Gazzda gebruikt materialen die door de natuur zijn gecreëerd, zoals eikenhout, wol en katoen. Naast het feit dat het gebruik van deze materialen minder vervuilend is voor onze planeet, geven ze je huis een instinctief gevoel van ‘thuis’ en welzijn. Het merk is ontstaan vanuit de gedachte dat een fijn thuis voor iedereen belangrijk is. Met haar meubels wil Gazzda in deze drukke wereld vol prikkels een fijne thuisbasis creëren, waarin je volledig tot rust kunt komen.

Gazzda

Ontdek alles van Gazzda

Gazzda

Shop alles van Gazzda nu met 5% korting

De korting is geldig op het gehele assortiment en t/m 31 oktober.

Populaire producten
Inspiratie
Top 5 TV meubels van Gazzda
inspiratie

Top 5 TV meubels van Gazzda

Gazzda staat voor Scandinavisch design. Het merk ontwerpt haar meubels aan de hand van de drie stijlkenmerken zacht, licht en natuurlijk. Het resultaat? Een grote selectie prachtig afgewerkte, eikenhouten meubels met een elegante en tijdloze uitstraling. Zo ook de tv-meubels uit de verschillende collecties. Deze kasten zijn bovendien speciaal ontworpen als tv-meubel, dus een betere match vind je niet. Benieuwd naar onze top 5 tv-meubels van Gazzda? Lees snel verder!

lees meer
Gazzda en de Red Dot Award
inspiratie

Gazzda en de Red Dot Award

De Red Dot Award is een van de grootste en meest prestigieuze ontwerpwedstrijden ter wereld. Deze prijs wordt als sinds 1955 jaarlijks uitgereikt door een internationale jury, die dan uit ongeveer 11000 inzendingen uit 61 verschillende landen de beste ontwerpen kiest. Inmiddels heeft Gazzda deze indrukwekkende award al vijf keer gewonnen. Benieuwd naar de prijswinnaars? Kijk dan snel verder!

lees meer
Onderhoud van houten meubels
inspiratie

Onderhoud van houten meubels

Houten meubels zijn prachtig maar vergen vaak meer onderhoud dan andere materialen. Omdat het een natuurproduct is reageert het vaak op zijn omgeving, en is hout dus gevoelig voor slijtage. Daarom is het belangrijk om je houten meubels in topconditie te houden. Hoe je dat het beste kunt doen is afhankelijk van de afwerking van het hout. Hier lees je waar je rekening mee moet houden bij het onderhouden van je houten meubels.

lees meer

Duurzaam eikenhout

Gazzda maakt veel gebruik van Europees eikenhout. Het eikenhout komt uit lokaal beheerde bossen rondom Sarajevo en draagt het FSC-keurmerk. Dit keurmerk garandeert 100% dat het hout uit duurzaam beheerde bossen komt. Eikenhout is bovendien een hernieuwbare grondstof: na winning groeit het binnen een mensenleven weer terug. Het put het ecosysteem dus niet uit, wat het een heel duurzaam materiaal om te gebruiken maakt.

Duurzaam eikenhout

Gazzda maakt veel gebruik van Europees eikenhout. Het eikenhout komt uit lokaal beheerde bossen rondom Sarajevo en draagt het FSC-keurmerk. Dit keurmerk garandeert 100% dat het hout uit duurzaam beheerde bossen komt. Eikenhout is bovendien een hernieuwbare grondstof: na winning groeit het binnen een mensenleven weer terug. Het put het ecosysteem dus niet uit, wat het een heel duurzaam materiaal om te gebruiken maakt.

Ongekend vakmanschap

Gazzda werkt met de allerbeste houtbewerkers, metaalbewerkers en meubelmakers uit Bosnië. Zodra de ontwerpen en het prototype zijn gefinaliseerd, selecteert het merk de beste vakmensen voor de klus. Zo wordt per project gekeken wie dit het beste kan uitvoeren. Een korte training zorgt ervoor dat op alle details wordt gelet en de producten uiteindelijk voldoen aan de hoge standaard van Gazzda.

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam diam lectus, dapibus eget mattis eget, sodales et erat. Maecenas convallis rutrum risus. In mattis a ex ut fringilla. Vivamus vehicula ante ac mi convallis, vel rhoncus dolor hendrerit. Curabitur euismod felis ultrices magna placerat posuere. Sed non vestibulum metus. Mauris pharetra nec nunc a ultricies. Sed suscipit sollicitudin lectus ut dignissim. Etiam finibus leo et sapien consequat, vel volutpat lacus dignissim. Sed vulputate congue ex, sed dictum enim consequat a.

LEES MEER
Gelijk van je meubel genieten?

Elke zaterdag ontvang je 10% korting in onze showroom.

Op alle voorraadartikelen en indien je het product direct meeneemt.
Met uitzondering van kortingscodes en lopende acties.

Gazzda Scandinavisch design met retro knipoog 

Gazzda is een jong maar verfrissend designlabel met geheel eigen en unieke ontwerpen. Scandinavisch design met een retro knipoog, zo zouden wij de meubels van dit merk beschrijven. De producten van Gazzda onderscheiden zich dankzij de bijzondere ontwerpen; Scandinavisch design waarin hoofdzakelijk gebruik wordt gemaakt van eikenhout. Een deel van de collectie bestaat zelfs uitsluitend uit hout, en niets anders. Gazzda heeft een uitgebreid assortiment: van tafels en stoelen tot aan boekenkasten en dressoirs, het merk heeft overal aan gedacht. Bekijk alle Gazzda meubels en vind wat je zoekt.

De collecties van Gazzda 

Gazzda heeft verschillende collecties waarin de producten zijn onderverdeeld. De Fawn collectie  is de meest natuurlijke; meer nog dan bij de andere collecties wordt hier vertrouwd op de rustieke uitstraling van hout. In deze collectie zal je dan ook niets van metaal kunnen vinden. In de E Ena collectie is ‘wit’ het magische woord. De deuren en lades in deze collectie zijn voorzien van mooie witgelakte frontjes. Ten opzichte van de Fawn collectie is de Ena collectie net wat lichter. Je kunt ook de andere kant op; in de Fina collectie  vind je prachtige kasten met zwarte linoleum frontjes. Hoe verschillend de collecties ook mogen zijn, het unieke design van Gazzda laat zich overal duidelijk zien.

Scroll to top