Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Gazzda Tafels

Filteren
Collecties
Prijs
Breedte
Aanbieding
Lengte
Diepte
Hoogte
Tafelvorm
Materiaal tafelblad
Alle Filters
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

1-32 van 74 artikelen

Pagina
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

1-32 van 74 artikelen

Pagina

Gazzda tafels 

Ben je op zoek naar een nieuwe tafel? Gazzda heeft vast wat je zoekt. Vierkante of ronde tafels, hoge of lage tafels, met glas, hout of linoleum; met de verschillende Gazzda tafels heb je keuze genoeg. Bijvoorbeeld de Tink Table, deze is beschikbaar in vier verschillende afmetingen. Deze massief eikenhouten tafel heeft een bijzonder gevormd onderstel. Je kunt bij deze tafel bovendien zelf kiezen of je een houten of een linoleum tafelblad wil. De tafels uit de Ena collectie zijn ook gemaakt van massief eikenhout en hebben bovendien ingebouwde lades die zijn afgewerkt met witte frontjes. Dit zorgt voor een op en top Scandinavische look. 

Verzamel rond de tafel van Gazzda 

Vrijwel alle tafels van Gazzda zijn in meerdere maten beschikbaar. Ze zijn daarmee geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen. Aan de grootste tafels kun je bijvoorbeeld gezellig eten met een groot gezelschap. Zitten er normaal gesproken niet zoveel mensen aan tafel? Dan kun je ook kiezen voor een kleiner formaat.

Scroll to top