Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Prullenbakken

stijlvolle vuilnisemmers voor in de keuken
Filteren
Prijs
Materiaal
Breedte
Lengte
Diepte
Hoogte
Alle Filters
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Filteren
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Prullenbakken, functioneel en mooi

Een prullenbak is een essentieel onderdeel van het huishouden. Hierin kan je al je vuilnis kwijt na het grondig opruimen van je kasten of een gezellig etentje met vrienden en familie. Prullenbakken hoeven echter niet enkel functioneel te zijn: met een mooi exemplaar kun je jouw afval stijlvol uit het zicht houden.  

Opgeruimd staat netjes 

Prullenbakken zijn er in allerlei soorten en maten. Allereerst heb je natuurlijk de traditionele afvalemmers die met een deksel afgesloten wordt. Met deze afvalemmers krijg je een rustieke en landelijke sfeer in je keuken. Bij push- en touch-afvalemmers hoef je alleen een licht op het deksel te drukken zodat hij opengaat. Pedaalemmers zijn hygiënisch, omdat je ze met je voet kunt openen. Ook prullenbakken met een sensor zijn erg hygiënisch en bieden nog meer gebruiksgemak omdat hij opengaat zonder dat je hem aan hoeft te raken. 
 

Prullenbakken bij Gewoonstijl 

Bij Gewoonstijl vind je prullenbakken in verschillende afmetingen en stijlen. Zo zijn er prullenbakken voor in de keuken en kleine prullenbakken voor in de badkamer of het toilet. De afvalemmers van het merk Lisomme zijn zo ontworpen, dat ze een mooie toevoeging zijn aan je interieur. De prullenbakjes met een matzwarte of grijze afwerking zorgen bijvoorbeeld voor een echte moderne sfeer in je badkamer. 

Scroll to top