Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Tijdschriftenrekken

om al je leesvoer bij elkaar te houden
Filteren
Prijs
Materiaal
Breedte
Diepte
Hoogte
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Filteren
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Meer ruimte met tijdschriftenrekken

Met deze tijdschriftenrekken heb je genoeg ruimte voor je wekelijkse of maandelijkse leesvoer. Met één van de prachtige tijdschriftenrekken uit ons assortiment zijn rondslingerende magazines en kranten verleden tijd. Zo houd je alles mooi geordend en raak je niks kwijt. Zet de houder naast de bank of fauteuil, zodat je de tijdschriften gemakkelijk bij de hand hebt.

Tijdschriftenhouders in allerlei stijlen 

Bij Gewoonstijl hebben we tijdschriftenhouders in verschillende stijlen. Houd je wel van een strak en modern interieur, of gebruik je veel zwart in huis? Dan past een zwart metalen tijdschriftenrek daar vast goed bij. Volg je de laatste trends op interieurgebied? Dan heb je vast wel gezien dat gouden accessoires helemaal in zijn. Een gouden tijdschriftenrek geeft dan ook een trendy en elegante touch aan je interieur. 

Scandinavische tijdschriftenrekken 

Ook als je van een natuurlijke stijl of een Scandinavische stijl houdt kun je bij Gewoonstijlstijl terecht. Een tijdschriftenrek in een zachte, neutrale kleur of een natuurlijk materiaal is dan een goede keuze. Bij Present Time vind je bijvoorbeeld tijdschriftenhouders gemaakt van vilt. Heb je de tijdschriften liever helemaal uit het zicht? Dan kan je ook een dichte mand van ribstof of riet gebruiken om de spullen in op te bergen. 

Scroll to top