Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Opbergkasten

geven losse spullen een vaste plek voor een opgeruimd interieur
Filteren
Collecties
Merk
Prijs
Kleur
Materiaal
Breedte
Aanbieding
Diepte
Hoogte
Alle Filters
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

1-32 van 96 artikelen

Pagina
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

1-32 van 96 artikelen

Pagina

De naam zegt het al: opbergkasten zijn ervoor bedoeld om spullen in op te bergen. Deze kasten zijn perfect om alle rommel in huis uit het zicht te houden, zodat je alleen nog maar ziet wat je wil zien. Of je de kast vanbinnen nou netjes ordent of alles zo naar binnen schuift: opgeruimd staat netjes. Bij Gewoonstijl hebben we opbergers met dichte deurtjes, lades en open opbergkasten. Bovendien vind je kasten in verschillende afmetingen, materialen en kleuren.  Zo kan je zelf kiezen wat het beste bij jou past.

Functionele kasten

Opbergkasten hebben een functioneel karakter. Je kan er natuurlijk, zoals de naam al aangeeft, van alles in opbergen zoals servies, glazen of verschillende kleine rommeltjes. Maar welke kast past in jouw interieur en voldoet aan jouw wensen? De collectie opbergkasten van Gewoonstijl laat zien dat een opbergkast naast functioneel tegelijkertijd een stijlvol interieur element kan zijn.

Voor ieder wat wils

Ben je netjes genoeg en durf je het aan om voor een glazen kast te gaan? In het assortiment van Rowico Home  vind je verschillende kasten met een zwart metalen frame en glazen deuren. Of heb je liever een kast met dichte deurtjes zoals de kasten van Artichok ? Met een open opbergkast uit de collectie van Lisomme  kan je losse spullen in mooie manden stoppen en daarnaast nog een paar leuke woonaccessoires uitstallen. Dan heb je de perfecte combinatie van opbergen en versieren.

Scroll to top