Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Rowico Home Dressoirs

Filteren
Prijs
Breedte
Aanbieding
Diepte
Hoogte
Alle Filters
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Filteren
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Rowico Home dressoirs

Met de dressoirs van Rowico Home heb je nooit meer opbergruimte te kort. Deze dressoirs zien er niet alleen erg stijlvol uit, maar zijn ook nog eens heel erg praktisch. Zo bieden de dichte kasten genoeg opbergruimte voor alle spullen die je liever niet in het zicht wilt hebben en netjes stofvrij wilt opbergen. Wil je je mooie spullen liever in het zicht houden? Kies dan één van de open kasten van Rowico Home. 

Mooi opbergen achter glas

Ook de vitrinekasten van Rowico Home zijn een mooie oplossing voor het zichtbaar opbergen van je spullen. Deze dressoirs zijn van zichzelf al echte sfeervangers in je interieur, maar met een paar mooie accessoires achter de glazen deurtjes creëer je echt een gezellig aanblik. Borden, vazen, kopjes of jouw verzameling souvenirs: stal alles mooi uit in de Rowico Home vitrinekasten. 

Scroll to top