Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Rowico Home Accessoires

Filteren
Collecties
Prijs
Materiaal
Materiaal zitting
Materiaal onderstel
Breedte
Gestoffeerd
Aanbieding
Lengte
Diepte
Hoogte
Diameter
Alle Filters
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

1-32 van 37 artikelen

Pagina
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

1-32 van 37 artikelen

Pagina

Rowico Home Accessoires

De hal is vaak een functionele plek waar we onze jassen ophangen en onze schoenen uit doen. Toch hoeft de hal niet alleen functioneel te zijn, het is namelijk ook de eerste indruk van het huis voor de visite. Je wilt daarom de hal of gang net zo mooi inrichten als de rest van het huis, zodat het één geheel vormt. Met de accessoires van Rowico Home wordt jouw hal een functionele én stijlvolle ruimte. 

Heerlijk thuiskomen met Rowico Home

Met de halaccessoires van Rowico Home wordt het pas echt fijn thuiskomen. De verschillende collecties accessoires hebben een natuurlijke uitstraling waardoor ze jouw hal een Scandinavische twist geven. Rowico Home heeft verschillende soorten kapstokken, halbankjes, schoenenrekken en spiegels. Richt de hal in volgende de laatste trends met bijvoorbeeld de Metro of Milford collecties.

Scroll to top