Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.
A photo of Michael de Vos

Michael de Vos

Visual Designer | Photographer
aankoopadvies

Hoeveel ruimte heb je nodig voor een barkruk?

Bij een kookeiland of bar horen natuurlijk ook een paar mooie barkrukken. Maar hoeveel ruimte heb je nou nodig voor een barkruk? Hoeveel barkrukken passen er per meter aan de bar en hoeveel ruimte moet er achter de barkruk nog over zijn? Het antwoord op deze vragen lees je hieronder.

Laat je inspireren
aankoopadvies

Welke kleur eetkamerstoelen?

Naast dat eetkamerstoelen essentiële meubels zijn in elk interieur, bepalen ze voor een groot deel ook de sfeer van de eethoek. Ga maar na: een felrode eetkamerstoel zorgt voor een hele andere uitstraling dan een wit of zwart exemplaar. Vind je het lastig om te bepalen welke kleur eetkamerstoelen mooi in jouw interieur staan? Met deze tips heb je in no-time jouw ideale kleur eetkamerstoelen uitgezocht.

Laat je inspireren
comfortabele eetkamerstoelen
aankoopadvies

Welke eetkamerstoelen zitten lekker?

Ben je op zoek naar nieuwe stoelen die op en top comfortabel zijn? In deze blog leggen we uit welke eetkamerstoelen lekker zitten en laten we zien wat de meest comfortabele exemplaren uit ons assortiment zijn. Lees snel verder voor onze top 5 comfortabele eetkamerstoelen waarmee je jezelf verzekert van ontspannen tafelen.

Laat je inspireren
populaire producten

Duurzaam design bij UMAGE

UMAGE heeft een oprechte zorg voor de natuur en is toegewijd om koploper te worden in de verantwoordelijkheid voor het milieu. Het merk draagt op veel verschillende manieren bij aan een meer duurzame samenleving, zodat zowel UMAGE als de natuur zullen prevaleren. Hieronder lees je welke voornemens voor duurzaamheid UMAGE heeft.

Laat je inspireren
populaire producten

Wat doen spiegels in je interieur?

Spiegels zijn letterlijk en figuurlijk de eyecatchers in een interieur. Vaak zijn ze vooral bedoeld om handig te zijn: uitgebreid je haar en make-up doen in de ochtend of nog een laatste keer je outfit checken voor je de deur uit gaat. Tegenwoordig worden spiegels echter ook als decoratieve items gezien. Daarom zie je spiegels nu eigenlijk overal in het interieur terug. Hieronder lees je alle voordelen van spiegels en op welke manieren je ze kan toepassen in je interieur.

Laat je inspireren
populaire producten

De 5 bestsellers van UMAGE

UMAGE heeft een uitgebreide collectie aan hanglampen, vloerlampen en tafellampen met een bijzonder en eigenzinnig ontwerp. De lampen van dit merk zijn niet voor niets bij een groot publiek bekend. Ook vind je een selectie fascinerende meubels terug in de collectie. Om je te inspireren vind je hier de 5 bestsellers van UMAGE, die volgens ons ook absoluut de moeite waard zijn om te bekijken.

Laat je inspireren
Scroll to top