Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

populaire producten

woontrends, populaire producten

Hoe wordt een Fameg stoel gemaakt?

Fameg is gespecialiseerd in handgemaakte meubels met een hoge kwaliteit. Het merk gebruikt daarvoor voornamelijk beukenhout en volgt de methode van meubellegende Michael Thonet. Hieronder beschrijven we hoe een Thonet stoel van Fameg nou eigenlijk wordt gemaakt en welke stappen er in het productieproces worden doorlopen.

Laat je inspireren
woontrends, aankoopadvies, populaire producten

Musthaves voor een gezellige zithoek

Het inrichten van de zithoek begint vaak met het kiezen van de grote meubels: de bank, een fauteuil en het tv-meubel. Hartstikke belangrijk natuurlijk, maar om het echt knus te maken heb je ook een paar accessoires nodig. Hieronder lees je de vijf musthaves waarmee je je zithoek in een handomdraai gezellig maakt.

Laat je inspireren
woontrends, populaire producten

Xavier Pauchard X Legend

Een deel van de stoelen en krukken van Legend is geïnspireerd op ontwerpen van Xavier Pauchard. Deze fransman kwam tijdens de industriële revolutie in Europa tot de ontdekking dat je metaal perfect kunt gebruiken voor sterke en toch ook stijlvolle meubels. Legend heeft deze methode opgepakt en zo haar eigen collectie meubels ontworpen, met de iconische stoelen en krukken van Pauchard als inspiratiebron. 

Laat je inspireren
populaire producten

Gazzda en de Red Dot Design Award

De Red Dot Award is een van de grootste en meest prestigieuze ontwerpwedstrijden ter wereld. Deze prijs wordt als sinds 1955 jaarlijks uitgereikt door een internationale jury, die dan uit ongeveer 11000 inzendingen uit 61 verschillende landen de beste ontwerpen kiest. Inmiddels heeft Gazzda deze indrukwekkende award al vijf keer gewonnen. Benieuwd naar de prijswinnaars? Kijk dan snel verder!

Laat je inspireren
populaire producten

Top 5 van Artichok

Het merk Artichok heeft veel verschillende producten in haar collectie, die allemaal passen bij een Scandinavische woonstijl en aansluiten op de laatste trends. Hieronder hebben we alvast onze top 5 voor jou samengesteld. Wat is jouw favoriet van Artichok?

Laat je inspireren
populaire producten

Top 5 Tuinartikelen

De lente komt eraan! Maak jouw tuin of balkon helemaal klaar voor het voorjaar met onze uitgebreide collectie tuinmeubelen. Een mooie tuinstoel, een comfortabele loungebank, een tuintafel en wat accessoires maken van jouw buitenruimte een plek waar je van 's ochtends vroeg tot 's avonds optimaal kunt genieten. Met onze top 5 tuinartikelen heb je alvast wat inspiratie voor het lente-proof maken van jouw buitenruimte.

Laat je inspireren
Scroll to top