Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Lasfera

Filteren
Prijs
Breedte
Hoogte
Diameter
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Filteren
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Lasfera maakt prachtige design lampen van Bamboe. Het gebruik van dit natuurlijke materiaal zorgt voor een warme uitstraling en is met de hand bewerkt. De lampen zijn tevens verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten - zo zijn er hanglampen en vloerlampen, allemaal in dezelfde stijl. De afwerking van de design lampen is geolied en dus vrij van chemische behandelingen - een geheel natuurlijk product.

Designlampen van bamboe

Lasfera is een merk met prachtige designlampen gemaakt van bamboe. Vanaf 2006 ontwikkelen Svenja Garbers en Henri Garbers deze lampen vanuit hun eigen Lasfera ontwerpbureau. Volgens de ontwerpers vertellen ambachtelijke producten écht een verhaal - een verhaal van vakmanschap. Elk product is hierdoor uniek, en dat maakt hun ontwerpen zo bijzonder en authentiek. De pure vormen ontstaan doordat de vormen met de hand worden gebogen het materiaal vrij is van chemische behandeling. 

Scroll to top