Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Toou

Filteren
Collecties
Prijs
Materiaal zitting
Gestoffeerd
Aanbieding
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Filteren
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Het design van TOOU is gebaseerd op de kenmerkende stijl uit de jaren ’50, maar dan met een moderne twist. Vormen laten vaak zien waarvoor een product wordt gebruikt. Dit is ook altijd de richtlijn geweest van TOOU: een vloeiend design, als gevolg van natuurlijke ergonomie. De TOOU TA collectie is bedacht door Simone Viola, een Zwitserse ontwerper die een opleiding heeft gevolgd als industrieel vormgever. De collectie is gebaseerd op de stijl uit de jaren ’50 met een modern tintje.

TOOU tuin collectie

Ben je juist op zoek naar een stoel voor in je tuin of op het terras? Kijk dan eens naar de TOOU tuinstoelen. Dankzij de actieve UV bescherming kunnen deze kunststof tuinstoelen lang buiten staan zonder hun mooie kleur te verliezen. Kijk bijvoorbeeld naar de design stoelen uit de Holi collectie; de kunststof kuip is verkrijgbaar met en zonder het trendy gatenpatroon. Een mooie tuinstoel zoals je die vroeger veel zag, maar nu klaar voor de 21e eeuw. De stoelen uit de JOI collectie van TOOU bestaan voor het grootste deel uit UV bestendig kunststof en zijn daardoor ideaal voor buitengebruik. Dankzij de beklede zitting die je gemakkelijk van de stoel kunt verwijderen zit je ook erg comfortabel. Bovendien staan ze ook in huis fantastisch, je kunt helemaal zelf bepalen wat je met deze design stoelen gaat doen.

Scroll to top