Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

aankoopadvies

aankoopadvies

Hoeveel ruimte heb je nodig voor een barkruk?

Bij een kookeiland of bar horen natuurlijk ook een paar mooie barkrukken. Maar hoeveel ruimte heb je nou nodig voor een barkruk? Hoeveel barkrukken passen er per meter aan de bar en hoeveel ruimte moet er achter de barkruk nog over zijn? Het antwoord op deze vragen lees je hieronder.

Laat je inspireren
aankoopadvies

Welke kleur eetkamerstoelen?

Naast dat eetkamerstoelen essentiële meubels zijn in elk interieur, bepalen ze voor een groot deel ook de sfeer van de eethoek. Ga maar na: een felrode eetkamerstoel zorgt voor een hele andere uitstraling dan een wit of zwart exemplaar. Vind je het lastig om te bepalen welke kleur eetkamerstoelen mooi in jouw interieur staan? Met deze tips heb je in no-time jouw ideale kleur eetkamerstoelen uitgezocht.

Laat je inspireren
comfortabele eetkamerstoelen
aankoopadvies

Welke eetkamerstoelen zitten lekker?

Ben je op zoek naar nieuwe stoelen die op en top comfortabel zijn? In deze blog leggen we uit welke eetkamerstoelen lekker zitten en laten we zien wat de meest comfortabele exemplaren uit ons assortiment zijn. Lees snel verder voor onze top 5 comfortabele eetkamerstoelen waarmee je jezelf verzekert van ontspannen tafelen.

Laat je inspireren
aankoopadvies

Kies je ideale lamp

Lampen zijn één van de belangrijkste aspecten in huis: licht bepaalt namelijk voor een groot deel de sfeer Ga maar na: een kantoorruimte met tl-licht oogt toch een stuk minder gezellig dan een zitkamer met zacht sfeerlicht. Het uitzoeken van een lamp is dus een belangrijke stap bij het inrichten van je ruimte. Maar welke lamp kies je dan? Tegenwoordig zijn er tal van opties waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Deze gids helpt je om wegwijs te worden in het land van de lichtbronnen en geeft inzicht in de belangrijkste factoren waar je je keuze op kunt baseren.

Laat je inspireren
aankoopadvies

Hoe kies je de juiste bank?

Een bank is waarschijnlijk één van de grootste aankopen die je doet voor je woning. Het is een meubelstuk dat we gebruiken om op te loungen, lezen, tv kijken en bijkletsen met vrienden en familie. Aangezien we zoveel tijd doorbrengen op de bank, is het logisch dat we de tijd nemen om te investeren in eentje die nog jaren meegaat, nietwaar? In deze blog lees je vijf dingen die je moet overwegen bij het uitzoeken van een bank.

Laat je inspireren
woontrends, aankoopadvies

Tips voor het inrichten van een open kast

Een kast dient in eerste instantie natuurlijk om dingen in op te bergen, maar als je voor een open kast hebt gekozen zie je daadwerkelijk alles wat erin ligt of staat. Dan is het wel fijn als de inhoud er ook netjes en mooi in staat. Lastig, horen we je denken? Niet met onze tips! Lees hieronder acht praktische tips voor het inrichten van een open kast.

Laat je inspireren
Scroll to top