Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

aankoopadvies

aankoopadvies

Hoe kies je de juiste eettafel?

Het uitzoeken van een eettafel is vaak een lastig karwei. Niet alleen moet je in de gaten houden dat de tafel bij de rest van de inrichting past, er zijn ook nog eens erg veel verschillende vormen, kleuren en materialen waar je uit kunt kiezen. Daarnaast hangt de keuze natuurlijk ook af van de ruimte waarin de tafel komt te staan. Welke afmeting moet de tafel hebben? Welk materiaal kies je en waarom? Lees hier waar je rekening mee moet houden bij jouw keuze!

Laat je inspireren
aankoopadvies

Hoe richt je je terras in?

Of je er nu van je koffie wilt genieten in de ochtend, in de zon wil liggen of borrelen en dineren in de avond: het hebben van een fijne buitenruimte is voor al deze dingen essentieel. Daarbij maakt het niet uit hoe groot die is: als je er maar lekker kunt zitten. Met de juiste inrichting maak je van jouw ruimte in een handomdraai een prachtige plek waar je lekker van de zon en het buitenleven kunt genieten. Om je hierbij een handje te helpen hebben we 7 tips verzameld waarmee jij het maximale uit je buitenruimte haalt!

Laat je inspireren
woontrends, aankoopadvies, populaire producten

Musthaves voor een gezellige zithoek

Het inrichten van de zithoek begint vaak met het kiezen van de grote meubels: de bank, een fauteuil en het tv-meubel. Hartstikke belangrijk natuurlijk, maar om het echt knus te maken heb je ook een paar accessoires nodig. Hieronder lees je de vijf musthaves waarmee je je zithoek in een handomdraai gezellig maakt.

Laat je inspireren
aankoopadvies

Welke hoogte kies je voor een barkruk?

Barkrukken zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het interieur. Bij het uitzoeken van een barkruk denk je in eerste instantie misschien alleen aan de stijl van de kruk, maar ook de hoogte van de barkruk is een belangrijke factor. Er zijn namelijk krukken in verschillende hoogtes en de juiste hoogte is afhankelijk van de plek waar de kruk komt te staan. Heb jij een kruk nodig voor aan de bar, een hoge tafel, aan een kookeiland, als pianokruk of gewoon zomaar een krukje? Hier lees je hoe je precies de juiste hoogte voor jouw barkruk bepaalt.

Laat je inspireren
aankoopadvies

Hoe kies je de ideale salontafel?

Heb je de hele woonkamer ingericht en ben je nog op zoek naar een leuke salontafel? Of wil je je zithoek met wat kleine aanpassingen nieuw leven inblazen? Met een nieuwe salontafel, wat kussens en een mooie sprei lijkt die oude bank zo weer als nieuw. Een salontafel is natuurlijk handig, maar hij bepaalt ook deels de sfeer in jouw woonkamer. Hoe vind je nu de salontafel die perfect bij de rest van jouw meubels past? Hieronder geven we een aantal tips voor het kiezen van een salontafel.

Laat je inspireren
woontrends, aankoopadvies

Het concept van Nolon

Nolon is een Nederlands merk met een uitgebreide collectie aan eetkamerstoelen en barkrukken. Het leuke aan deze producten is dat je er volledig je eigen draai aan kunt geven. Het merk heeft namelijk geen complete producten maar losse onderdelen in het assortiment, en laat het samenstellen aan jou over. Bovendien kun je nog uit een grote selectie materialen en kleuren kiezen. Zo kan je zelf jouw ideale stoel of kruk creëren!

Laat je inspireren
Scroll to top