Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

woontrends

woontrends, aankoopadvies

Tips voor het inrichten van een open kast

Een kast dient in eerste instantie natuurlijk om dingen in op te bergen, maar als je voor een open kast hebt gekozen zie je daadwerkelijk alles wat erin ligt of staat. Dan is het wel fijn als de inhoud er ook netjes en mooi in staat. Lastig, horen we je denken? Niet met onze tips! Lees hieronder acht praktische tips voor het inrichten van een open kast.

Laat je inspireren
woontrends, populaire producten

De comfortabele kussens van Nolon

Het Nederlandse merk Nolon heeft een grote collectie eetkamerstoelen en barkrukken. Het leuke aan deze producten is dat je ze helemaal zelf kunt samenstellen: je kiest zelf een onderstel, zitting en de kleur. Eén van de zittingen waar je uit kunt kiezen is van kunststof gemaakt. Dit minimalistische model zit desondanks erg lekker, door de ergonomische vorm van de zitting. Toch kan het zijn dat je op zoek bent naar iets meer comfort. Daarom heeft Nolon een speciaal kussen ontworpen dat perfect op de zittingen van dit merk aansluiten. Ook vind je bij Nolon een serie zitkussens die voor veel andere stoelen en krukken geschikt is. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze zachte zitstukken!

Laat je inspireren
woontrends, populaire producten

Hoe wordt een Fameg stoel gemaakt?

Fameg is gespecialiseerd in handgemaakte meubels met een hoge kwaliteit. Het merk gebruikt daarvoor voornamelijk beukenhout en volgt de methode van meubellegende Michael Thonet. Hieronder beschrijven we hoe een Thonet stoel van Fameg nou eigenlijk wordt gemaakt en welke stappen er in het productieproces worden doorlopen.

Laat je inspireren
woontrends, aankoopadvies, populaire producten

Musthaves voor een gezellige zithoek

Het inrichten van de zithoek begint vaak met het kiezen van de grote meubels: de bank, een fauteuil en het tv-meubel. Hartstikke belangrijk natuurlijk, maar om het echt knus te maken heb je ook een paar accessoires nodig. Hieronder lees je de vijf musthaves waarmee je je zithoek in een handomdraai gezellig maakt.

Laat je inspireren
woontrends

Top 5 TV meubels van Gazzda

Gazzda staat voor Scandinavisch design. Het merk ontwerpt haar meubels aan de hand van de drie stijlkenmerken zacht, licht en natuurlijk. Het resultaat? Een grote selectie prachtig afgewerkte, eikenhouten meubels met een elegante en tijdloze uitstraling. Zo ook de tv-meubels uit de verschillende collecties. Deze kasten zijn bovendien speciaal ontworpen als tv-meubel, dus een betere match vind je niet. Benieuwd naar onze top 5 tv-meubels van Gazzda? Lees snel verder!

Laat je inspireren
woontrends

Scandinavisch wonen

Scandinavisch wonen is van alle tijden, maar is de laatste jaren echt helemaal in. Je kan tegenwoordig geen tijdschrift of blog lezen zonder deze term voorbij te zien komen. Maar wat kenmerkt een Scandinavisch interieur nou eigenlijk? We hebbende belangrijkste eigenschappen van deze woonstijl op een rijtje gezet.

Laat je inspireren
Scroll to top