Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

woontrends

woontrends, populaire producten

Xavier Pauchard X Legend

Een deel van de stoelen en krukken van Legend is geïnspireerd op ontwerpen van Xavier Pauchard. Deze fransman kwam tijdens de industriële revolutie in Europa tot de ontdekking dat je metaal perfect kunt gebruiken voor sterke en toch ook stijlvolle meubels. Legend heeft deze methode opgepakt en zo haar eigen collectie meubels ontworpen, met de iconische stoelen en krukken van Pauchard als inspiratiebron. 

Laat je inspireren
woontrends, aankoopadvies

Het concept van Nolon

Nolon is een Nederlands merk met een uitgebreide collectie aan eetkamerstoelen en barkrukken. Het leuke aan deze producten is dat je er volledig je eigen draai aan kunt geven. Het merk heeft namelijk geen complete producten maar losse onderdelen in het assortiment, en laat het samenstellen aan jou over. Bovendien kun je nog uit een grote selectie materialen en kleuren kiezen. Zo kan je zelf jouw ideale stoel of kruk creëren!

Laat je inspireren
Scroll to top