Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Legno collectie

Filteren
Prijs
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

Filteren
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

Essence Legno

De Legno collectie van Essence bestaat uit stoelen met een stevig houten onderstel en een kuipzitting van kunststof of kunstleer. Het eenvoudige design in combinatie met het natuurlijke hout van de poten is kenmerkend voor de Scandinavische stijl van Essence. Kies voor een naturel houten onderstel of een zwartgelakt houten onderstel en combineer met een zitting naar keuze. De ergonomisch vormgegeven kuip met het vaste zitkussen staat garant voor urenlang zitcomfort. De Legno lijkt speciaal te zijn gemaakt voor je eettafel, maar ook bij een werkplek misstaat ‘ie zeker niet.

Essence Legno: ergonomisch en betaalbaar design

Een goede stoel is er één waar je de hele dag op kunt zitten, zonder last te krijgen van verkrampte spieren. Het is dus belangrijk dat de stoel je goed ondersteunt. De kuipstoelen van Essence hebben een fijne vorm voor je rug. Zo kun je de hele dag goed rechtop zitten. Dankzij het vaste zitkussentje zit je bovendien nog lekker zacht ook. En om de stoel helemaal onderhoudsvriendelijk te maken is dit kussen gemakkelijk te verwijderen met behulp van een inbussleutel. Zo haal je het stof zelfs op die moeilijk te bereiken plekjes met het grootste gemak weg.

Scroll to top