Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Vic collectie

Filteren
Prijs
Materiaal
Breedte
Aanbieding
Lengte
Diepte
Hoogte
Diameter
Tafelvorm
Materiaal tafelblad
Materiaal tafel onderstel
Alle Filters
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

1-32 van 42 artikelen

Pagina
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

1-32 van 42 artikelen

Pagina

Lisomme Vic

De producten uit de Vic collectie van Lisomme geven jouw interieur een industriële uitstraling. De producten zijn te herkennen aan de strakke en stoere lijnen. In de collectie vind je kasten, tafels, wandrekken, schoenenrekken en bureaus. Alle producten van Vic zijn gemaakt van de materialen metaal en hout. Door de moderne ontwerpen en het brede aanbod is er voor ieder interieur wel een geschikt meubel. 

Uitgebreide collectie industriële meubels

Het merk Lisomme staat erom bekend, snel op de nieuwste trends in interieurland in te spelen. Daarom vind je ook geregeld nieuwe producten bij dit merk. De Vic collectie is inmiddels al uitgegroeid tot een brede selectie meubels. Met de open kasten maak je van een kale muur een persoonlijk hoekje, en met de bureaus van Vic creëer je jouw ideale werkplek. Kijk eens bij de andere producten van Lisomme om je ruimtes verder af te maken met andere leuke meubels en accessoires.

Scroll to top