Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Orikomi

Filteren
Van hoog naar laag sorteren

1 product

Filteren
Van hoog naar laag sorteren

1 product

De Origami hanglampen van Orikomi worden geproduceerd door het Portugese architectenbureau Blaanc. De vormen zijn eenvoudig, elegant en de lampen zijn gemakkelijk in elkaar te zetten. De Orikomi producten zijn geïnspireerd door de Japanse vouwkunst Origami. Door het gevouwen papier en de verschillende kleuren zien de producten er enorm hip en trendy uit. De Origami lamp is geschikt voor meerdere ruimtes in huis, gebruik ze bijvoorbeeld als hanglamp boven de eettafel of als tafellampje op je nachtkastje. Het merk heeft wereldwijd succes, Gewoonstijl introduceert daarom graag deze prachtige producten in Nederland.

Hoogwaardige kwaliteit materiaal

De Orikomi lampen en accessoires worden met zorg handgemaakt in Lissabon Portugal. Voor de lampen maken ze gebruik van een hoge kwaliteit Canson Mi-teintes papier. Deze papier soort is er in vele verschillende kleuren zoals te zien bij de Wildflower papieren hanglamp. Door het gebruik van papier als materiaal voor de producten maakt dat ze milieuvriendelijk en volledig recyclebaar zijn.

Goed doel

Door een lamp van het merk Orikomi aan te schaffen, helpt u het door Blaanc opgezette Adobe for Women Association. Een liefdadigheidsorganisatie die Mexicaanse vrouwen helpt om met hun eigen handen een onderdak te bouwen. De huizen zijn energiezuinig gebouwd van lokale materialen en bedoeld voor vrouwen die deelnemen aan het bouwproces. Zo kun je een unieke lamp aan het plafond hangen en tegelijkertijd bijdragen aan een goed doel.

Een kleurrijke collectie

De producten van Orikomi zijn er in veel verschillende kleurrijke combinaties en prints. Zo kun je er oneindig mee variëren en is er altijd een lamp die helemaal aansluit bij jouw interieur. Kies je voor wit of ga je voor kleur? Wat je ook ophangt of neerzet de producten geïnspireerd op de Japanse vouwkunst Origami zijn een lust voor het oog.

Scroll to top