Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Umage Onderdelen

Filteren
Prijs
Materiaal
Breedte
Aanbieding
Lengte
Diepte
Hoogte
Diameter
Alle Filters
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

20 producten

Filteren
Van hoog naar laag sorteren

20 producten

Umage onderdelen

Het concept van het Deense merk Umage is dat jij zelf jouw ideale lamp kan samenstellen door verschillende delen van een lamp uit te zoeken en te combineren. Zo vind je in het assortiment losse standaards, koorden voor hanglampen, en heel veel verschillende lampenkappen. Daarnaast zijn er verschillende onderdelen die speciaal voor de lampen van Umage zijn ontworpen, zodat je ze gemakkelijk in elkaar kunt zetten of kunt ophangen.  

Kies jouw lamp

De hanglampen kan je bijvoorbeeld combineren met een Umage koordset in zwart of wit. Daarnaast kan je ook kiezen voor een bijzonder en opvallend ophangsysteem via de wand. Dat is nog eens een andere manier van een hanglamp ophangen. Wil je graag een vloerlamp in huis, dan kan je kiezen voor één van de verschillende lampenstandaards. Zo bepaal je dus zelf hoe jouw Umage lamp eruit komt te zien. 

Scroll to top