Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Lage krukken

multifunctionele krukken voor elke plek in huis
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lage krukken: altijd handig

Lage krukken zijn veelzijdige interieur items die je op verschillende plekken in huis kan gebruiken. Als extra tafeltje in de woonkamer, als voetenbankje bij een lekkere fauteuil of naast je bed als nachtkastje komt een krukje van pas. Omdat de lage krukken klein van formaat zijn kan je ze er gemakkelijk bij pakken, maar ook weer eenvoudig opbergen of onder de tafel schuiven. Sommige lage krukken zijn zelfs geschikt als zitplek aan de eettafel. Deze krukken hebben een zithoogte van 45cm, wat gelijk is aan de zithoogte van een eetkamerstoel.

Praktisch en decoratief

Lage krukken zijn dus praktisch maar ook heel sfeervol en decoratief. Kies voor een houten krukje van bijvoorbeeld Fameg of Lisomme voor een natuurlijke sfeer in het interieur. De krukjes van Lisomme hebben een gestoffeerde zitting waardoor ze lekker zacht ogen én zitten. Met de fluwelen krukjes heb je direct een heel trendy decoratiestuk in huis. Bij Legend vind je juist minimalistische metalen krukken in verschillende kleuren. Ga voor basic zwart of wit, of pak uit met een vrolijke blauwe kruk.

Scroll to top