Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

inspiratie

aankoopadvies

5 tips voor het inrichten van een kleine woonkamer

Een kleine woonkamer inrichten kan soms aanvoelen als een ingewikkelde puzzel. Als hart van het huis willen we de woonkamer graag gezellig inrichten, maar dat is nog wel eens lastig. Welke meubels passen nu wel en niet in de ruimte en hoe zorg ik ervoor dat de kamer zo groot mogelijk aanvoelt? Ontdek hoe je het meeste uit je kleine woonkamer kan halen met de vijf tips in dit blogartikel.

Laat je inspireren
aankoopadvies

Eetkamerstoel met of zonder armleuning? De ultieme keuzegids

Bij het kiezen van nieuwe eetkamerstoelen sta je voor talloze beslissingen. Eén van de belangrijkste overwegingen is of je stoelen met of zonder armleuning moet kiezen. Beide opties hebben hun eigen unieke voordelen en esthetische aantrekkingskracht. In dit artikel bespreken we deze keuze en helpen we je bij het maken van de juiste beslissing voor jouw eetkamer.

Laat je inspireren
aankoopadvies

Welke eetkamerstoelen bij een ronde tafel?

Dat een ronde eettafel extra gezellig is weten we nu wel, maar wat voor soort eetkamerstoelen staan mooi aan een ronde tafel? Hoeveel stoelen passen er nu aan een ronde tafel en hoeveel ruimte heb je nodig voor een ronde tafel met stoelen? Het antwoord op deze vragen is afhankelijk van een aantal factoren. De tips in deze blog kan je gebruiken voor het uitzoeken van de geschikte eetkamerstoel bij jouw ronde tafel.

Laat je inspireren
aankoopadvies

Hoeveel ruimte heb je nodig voor een barkruk?

Bij een kookeiland of bar horen natuurlijk ook een paar mooie barkrukken. Maar hoeveel ruimte heb je nou nodig voor een barkruk? Hoeveel barkrukken passen er per meter aan de bar en hoeveel ruimte moet er achter de barkruk nog over zijn? Het antwoord op deze vragen lees je hieronder.

Laat je inspireren
aankoopadvies

Welke kleur eetkamerstoelen?

Naast dat eetkamerstoelen essentiële meubels zijn in elk interieur, bepalen ze voor een groot deel ook de sfeer van de eethoek. Ga maar na: een felrode eetkamerstoel zorgt voor een hele andere uitstraling dan een wit of zwart exemplaar. Vind je het lastig om te bepalen welke kleur eetkamerstoelen mooi in jouw interieur staan? Met deze tips heb je in no-time jouw ideale kleur eetkamerstoelen uitgezocht.

Laat je inspireren
comfortabele eetkamerstoelen
aankoopadvies

Welke eetkamerstoelen zitten lekker?

Ben je op zoek naar nieuwe stoelen die op en top comfortabel zijn? In deze blog leggen we uit welke eetkamerstoelen lekker zitten en laten we zien wat de meest comfortabele exemplaren uit ons assortiment zijn. Lees snel verder voor onze top 5 comfortabele eetkamerstoelen waarmee je jezelf verzekert van ontspannen tafelen.

Laat je inspireren
Scroll to top