Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

inspiratie

onderhoud meubelen

Hoe bescherm je jouw stoffen meubels?

Vlekken zijn snel gemaakt. Een drankje dat wordt omgestoten of een hap eten die van de lepel glijdt. Als jouw meubels hierop zijn uitgekozen, maak je je waarschijnlijk niet zo druk om dat geknoei. Maar als je stoffen meubels in huis hebt, is dat vast een ander verhaal. Om jarenlang plezier te kunnen hebben van je stoffen meubels, leggen we je hier uit hoe je ze het best tegen vervuiling kunt beschermen.

Laat je inspireren
woontrends

De trendkleuren van 2022

Ieder jaar roepen de grote verfmerken een kleur uit hun assortiment uit tot de kleur van het jaar. Ook voor 2022 zijn er weer nieuwe kleuren gekozen, die veel goeds beloven. Wij zijn in ieder geval enthousiast. Om het iets overzichtelijker te maken voor je, hebben we alle trendkleuren op een rijtje gezet. Benieuwd welke kleuren je dit jaar veel gaat zien? Kijk dan snel verder!

Laat je inspireren
aankoopadvies

Hoe kies je de juiste bank?

Een bank is waarschijnlijk één van de grootste aankopen die je doet voor je woning. Het is een meubelstuk dat we gebruiken om op te loungen, lezen, tv kijken en bijkletsen met vrienden en familie. Aangezien we zoveel tijd doorbrengen op de bank, is het logisch dat we de tijd nemen om te investeren in eentje die nog jaren meegaat, nietwaar? In deze blog lees je vijf dingen die je moet overwegen bij het uitzoeken van een bank.

Laat je inspireren
populaire producten

Top 5 eettafels

Ben je op zoek naar een nieuwe eettafel maar kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je een handje! De keuze is ruim als het om eettafels gaat, dus hebben we de vijf meest populaire eettafels uit ons assortiment voor je geselecteerd. Hopelijk wordt het kiezen van een nieuwe eettafel met dit lijstje iets gemakkelijker.

Laat je inspireren
woontrends, aankoopadvies

Tips voor het inrichten van een open kast

Een kast dient in eerste instantie natuurlijk om dingen in op te bergen, maar als je voor een open kast hebt gekozen zie je daadwerkelijk alles wat erin ligt of staat. Dan is het wel fijn als de inhoud er ook netjes en mooi in staat. Lastig, horen we je denken? Niet met onze tips! Lees hieronder acht praktische tips voor het inrichten van een open kast.

Laat je inspireren
woontrends, populaire producten

De comfortabele kussens van Nolon

Het Nederlandse merk Nolon heeft een grote collectie eetkamerstoelen en barkrukken. Het leuke aan deze producten is dat je ze helemaal zelf kunt samenstellen: je kiest zelf een onderstel, zitting en de kleur. Eén van de zittingen waar je uit kunt kiezen is van kunststof gemaakt. Dit minimalistische model zit desondanks erg lekker, door de ergonomische vorm van de zitting. Toch kan het zijn dat je op zoek bent naar iets meer comfort. Daarom heeft Nolon een speciaal kussen ontworpen dat perfect op de zittingen van dit merk aansluiten. Ook vind je bij Nolon een serie zitkussens die voor veel andere stoelen en krukken geschikt is. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze zachte zitstukken!

Laat je inspireren
Scroll to top