Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

inspiratie

woontrends, aankoopadvies, populaire producten

Musthaves voor een gezellige zithoek

Het inrichten van de zithoek begint vaak met het kiezen van de grote meubels: de bank, een fauteuil en het tv-meubel. Hartstikke belangrijk natuurlijk, maar om het echt knus te maken heb je ook een paar accessoires nodig. Hieronder lees je de vijf musthaves waarmee je je zithoek in een handomdraai gezellig maakt.

Laat je inspireren
woontrends

Top 5 TV meubels van Gazzda

Gazzda staat voor Scandinavisch design. Het merk ontwerpt haar meubels aan de hand van de drie stijlkenmerken zacht, licht en natuurlijk. Het resultaat? Een grote selectie prachtig afgewerkte, eikenhouten meubels met een elegante en tijdloze uitstraling. Zo ook de tv-meubels uit de verschillende collecties. Deze kasten zijn bovendien speciaal ontworpen als tv-meubel, dus een betere match vind je niet. Benieuwd naar onze top 5 tv-meubels van Gazzda? Lees snel verder!

Laat je inspireren
woontrends

Scandinavisch wonen

Scandinavisch wonen is van alle tijden, maar is de laatste jaren echt helemaal in. Je kan tegenwoordig geen tijdschrift of blog lezen zonder deze term voorbij te zien komen. Maar wat kenmerkt een Scandinavisch interieur nou eigenlijk? We hebbende belangrijkste eigenschappen van deze woonstijl op een rijtje gezet.

Laat je inspireren
aankoopadvies

Welke hoogte kies je voor een barkruk?

Barkrukken zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het interieur. Bij het uitzoeken van een barkruk denk je in eerste instantie misschien alleen aan de stijl van de kruk, maar ook de hoogte van de barkruk is een belangrijke factor. Er zijn namelijk krukken in verschillende hoogtes en de juiste hoogte is afhankelijk van de plek waar de kruk komt te staan. Heb jij een kruk nodig voor aan de bar, een hoge tafel, aan een kookeiland, als pianokruk of gewoon zomaar een krukje? Hier lees je hoe je precies de juiste hoogte voor jouw barkruk bepaalt.

Laat je inspireren
woontrends, populaire producten

Xavier Pauchard X Legend

Een deel van de stoelen en krukken van Legend is geïnspireerd op ontwerpen van Xavier Pauchard. Deze fransman kwam tijdens de industriële revolutie in Europa tot de ontdekking dat je metaal perfect kunt gebruiken voor sterke en toch ook stijlvolle meubels. Legend heeft deze methode opgepakt en zo haar eigen collectie meubels ontworpen, met de iconische stoelen en krukken van Pauchard als inspiratiebron. 

Laat je inspireren
populaire producten

Gazzda en de Red Dot Design Award

De Red Dot Award is een van de grootste en meest prestigieuze ontwerpwedstrijden ter wereld. Deze prijs wordt als sinds 1955 jaarlijks uitgereikt door een internationale jury, die dan uit ongeveer 11000 inzendingen uit 61 verschillende landen de beste ontwerpen kiest. Inmiddels heeft Gazzda deze indrukwekkende award al vijf keer gewonnen. Benieuwd naar de prijswinnaars? Kijk dan snel verder!

Laat je inspireren
Scroll to top