Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

inspiratie

aankoopadvies

Hoe kies je de ideale salontafel?

Heb je de hele woonkamer ingericht en ben je nog op zoek naar een leuke salontafel? Of wil je je zithoek met wat kleine aanpassingen nieuw leven inblazen? Met een nieuwe salontafel, wat kussens en een mooie sprei lijkt die oude bank zo weer als nieuw. Een salontafel is natuurlijk handig, maar hij bepaalt ook deels de sfeer in jouw woonkamer. Hoe vind je nu de salontafel die perfect bij de rest van jouw meubels past? Hieronder geven we een aantal tips voor het kiezen van een salontafel.

Laat je inspireren
populaire producten

Top 5 van Artichok

Het merk Artichok heeft veel verschillende producten in haar collectie, die allemaal passen bij een Scandinavische woonstijl en aansluiten op de laatste trends. Hieronder hebben we alvast onze top 5 voor jou samengesteld. Wat is jouw favoriet van Artichok?

Laat je inspireren
populaire producten

Top 5 Tuinartikelen

De lente komt eraan! Maak jouw tuin of balkon helemaal klaar voor het voorjaar met onze uitgebreide collectie tuinmeubelen. Een mooie tuinstoel, een comfortabele loungebank, een tuintafel en wat accessoires maken van jouw buitenruimte een plek waar je van 's ochtends vroeg tot 's avonds optimaal kunt genieten. Met onze top 5 tuinartikelen heb je alvast wat inspiratie voor het lente-proof maken van jouw buitenruimte.

Laat je inspireren
woontrends, aankoopadvies

Het concept van Nolon

Nolon is een Nederlands merk met een uitgebreide collectie aan eetkamerstoelen en barkrukken. Het leuke aan deze producten is dat je er volledig je eigen draai aan kunt geven. Het merk heeft namelijk geen complete producten maar losse onderdelen in het assortiment, en laat het samenstellen aan jou over. Bovendien kun je nog uit een grote selectie materialen en kleuren kiezen. Zo kan je zelf jouw ideale stoel of kruk creëren!

Laat je inspireren
onderhoud meubelen

Onderhoud van houten meubels

Houten meubels zijn prachtig maar vergen vaak meer onderhoud dan andere materialen. Omdat het een natuurproduct is reageert het vaak op zijn omgeving, en is hout dus gevoelig voor slijtage. Daarom is het belangrijk om je houten meubels in topconditie te houden. Hoe je dat het beste kunt doen is afhankelijk van de afwerking van het hout. Hier lees je waar je rekening mee moet houden bij het onderhouden van je houten meubels.

Laat je inspireren
aankoopadvies

Waar moet je op letten bij het kopen van eetkamerstoelen?

De eetkamer wordt ook wel het hart van het huis genoemd. Dit is de plek waar we de krant lezen, koffiedrinken, eten, werken, borrelen en gewoon gezellig kletsen. Omdat het zo’n fijne plek is en we er veel tijd doorbrengen, is het extra belangrijk dat je er lekker kunt zitten. Hier komt de eetkamerstoel om de hoek kijken. Om de keuze voor een eetkamerstoel iets gemakkelijker te maken, hebben we hier een aantal punten benoemd waar je rekening mee kunt houden bij je keuze. Zo zorg je ervoor dat jij straks de perfecte eetkamerstoelen in jouw eetkamer hebt staan.

Laat je inspireren
Scroll to top