Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

inspiratie

populaire producten

Top 5 eetkamerstoelen

De eethoek is een plek waar we veel tijd doorbrengen. Het hebben van fijne eetkamerstoelen is dan ook een must. Bij Gewoonstijl hebben we een uitgebreid assortiment eetkamerstoelen van verschillende merken in diverse materialen, kleuren en stijlen. Om het kiezen iets gemakkelijker te maken voor je, hebben we de meest populaire eetkamerstoelen al samengesteld in onze top 5.

Laat je inspireren
populaire producten

Top 5 van Fameg

Fameg maakt stoelen, tafels en accessoires volgens het meer dan honderd jaar oude procedé van de beroemde meubelmakersfamilie Thonet. Het merk zet deze methode al decennialang voort in een officiële Thonet-fabriek in Polen. Niet nodig om te zeggen dat je bij Fameg dus bijzondere en mooie designmeubels kan vinden in het ruime assortiment. Om het zoeken makkelijker te maken voor je, hebben we de meest populaire items van Fameg al voor je samengesteld in onze top 5.

Laat je inspireren
populaire producten

Top 5 van Lisomme

Van kasten tot eetkamerstoelen en tuinmeubels: bij het merk Lisomme vind je alles wat je nodig hebt voor een trendy inrichting! Om je weg te vinden in de grote en uitgebreide collectie hebben wij hier onze top 5 items van Lisomme voor je opgesteld. Benieuwd welke producten dat zijn? Lees dan snel verder!

Laat je inspireren
aankoopadvies

Hoe kies je de juiste eettafel?

Het uitzoeken van een eettafel is vaak een lastig karwei. Niet alleen moet je in de gaten houden dat de tafel bij de rest van de inrichting past, er zijn ook nog eens erg veel verschillende vormen, kleuren en materialen waar je uit kunt kiezen. Daarnaast hangt de keuze natuurlijk ook af van de ruimte waarin de tafel komt te staan. Welke afmeting moet de tafel hebben? Welk materiaal kies je en waarom? Lees hier waar je rekening mee moet houden bij jouw keuze!

Laat je inspireren
aankoopadvies

Hoe richt je je terras in?

Of je er nu van je koffie wilt genieten in de ochtend, in de zon wil liggen of borrelen en dineren in de avond: het hebben van een fijne buitenruimte is voor al deze dingen essentieel. Daarbij maakt het niet uit hoe groot die is: als je er maar lekker kunt zitten. Met de juiste inrichting maak je van jouw ruimte in een handomdraai een prachtige plek waar je lekker van de zon en het buitenleven kunt genieten. Om je hierbij een handje te helpen hebben we 7 tips verzameld waarmee jij het maximale uit je buitenruimte haalt!

Laat je inspireren
woontrends, populaire producten

Hoe wordt een Fameg stoel gemaakt?

Fameg is gespecialiseerd in handgemaakte meubels met een hoge kwaliteit. Het merk gebruikt daarvoor voornamelijk beukenhout en volgt de methode van meubellegende Michael Thonet. Hieronder beschrijven we hoe een Thonet stoel van Fameg nou eigenlijk wordt gemaakt en welke stappen er in het productieproces worden doorlopen.

Laat je inspireren
Scroll to top