Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

inspiratie

onderhoud meubelen

Hoe onderhoud je tuinmeubelen?

Om optimaal te kunnen genieten van je tuin en het lekkere weer komen tuinmeubelen goed van pas. Maar hoe zorg je ervoor dat ze het zomerseizoen goed doorkomen en na de winter nog steeds mooi zijn? Wat jouw meubel precies nodig heeft hangt natuurlijk af van het materiaal. Het ene materiaal vergt namelijk meer onderhoud en is gevoeliger voor weersinvloeden dan het andere. Daarom geven we je de beste tips om ervoor te zorgen dat jouw tuinmeubelen het hele jaar door in topconditie blijven. Aan de slag!

Laat je inspireren
populaire producten

Duurzaam design bij UMAGE

UMAGE heeft een oprechte zorg voor de natuur en is toegewijd om koploper te worden in de verantwoordelijkheid voor het milieu. Het merk draagt op veel verschillende manieren bij aan een meer duurzame samenleving, zodat zowel UMAGE als de natuur zullen prevaleren. Hieronder lees je welke voornemens voor duurzaamheid UMAGE heeft.

Laat je inspireren
woontrends

De designers van UMAGE

UMAGE heeft een uniek en toegewijd designteam, dat alle producten van begin tot eind ontwerpt. De designers van UMAGE halen inspiratie uit de natuur van het Scandinavische landschap en creëren unieke ontwerpen die gerelateerd zijn aan de manier waarop we leven. Het uitgangspunt is daarbij functionaliteit, zodat een product van UMAGE altijd iets toevoegt aan je huis. Weten wie er achter de ontwerpen van Umage schuilen? Ontmoet dan hier de designers!

Laat je inspireren
populaire producten

Wat doen spiegels in je interieur?

Spiegels zijn letterlijk en figuurlijk de eyecatchers in een interieur. Vaak zijn ze vooral bedoeld om handig te zijn: uitgebreid je haar en make-up doen in de ochtend of nog een laatste keer je outfit checken voor je de deur uit gaat. Tegenwoordig worden spiegels echter ook als decoratieve items gezien. Daarom zie je spiegels nu eigenlijk overal in het interieur terug. Hieronder lees je alle voordelen van spiegels en op welke manieren je ze kan toepassen in je interieur.

Laat je inspireren
populaire producten

De 5 bestsellers van UMAGE

UMAGE heeft een uitgebreide collectie aan hanglampen, vloerlampen en tafellampen met een bijzonder en eigenzinnig ontwerp. De lampen van dit merk zijn niet voor niets bij een groot publiek bekend. Ook vind je een selectie fascinerende meubels terug in de collectie. Om je te inspireren vind je hier de 5 bestsellers van UMAGE, die volgens ons ook absoluut de moeite waard zijn om te bekijken.

Laat je inspireren
aankoopadvies

Kies je ideale lamp

Lampen zijn één van de belangrijkste aspecten in huis: licht bepaalt namelijk voor een groot deel de sfeer Ga maar na: een kantoorruimte met tl-licht oogt toch een stuk minder gezellig dan een zitkamer met zacht sfeerlicht. Het uitzoeken van een lamp is dus een belangrijke stap bij het inrichten van je ruimte. Maar welke lamp kies je dan? Tegenwoordig zijn er tal van opties waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Deze gids helpt je om wegwijs te worden in het land van de lichtbronnen en geeft inzicht in de belangrijkste factoren waar je je keuze op kunt baseren.

Laat je inspireren
Scroll to top