Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Fameg Barkrukken

Filteren
Product collectie
Collecties
Zithoogte
Prijs
Materiaal zitting
Kruksoort
Rugleuning
Breedte
Gestoffeerd
Aanbieding
Diepte
Hoogte
Alle Filters
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

17 producten

Filteren
Van hoog naar laag sorteren

17 producten

Fameg barkrukken

Met de krukken van Fameg waan je je weer even in het verleden. Elegante houten barkrukken met een uitstraling waar je u tegen zegt, maar met een knipoog naar het moderne. De krukken van Fameg zijn steviger dan veel andere krukken. Dit is te danken aan het feit dat de Fameg design krukken minder houtverbindingen hebben. Dit houdt in dat de barkkrukken uit minder losse stukken hout bestaan; dat werd mogelijk dankzij de revolutionaire techniek van het houtbuigen van Michael Thonet. Fameg maakt hier in zijn designs dankbaar gebruik van. 

Fameg design barkrukken 

De meest populaire kruk uit de Fameg collectie is de Vienna No. 18 barkruk. Met zijn 75 cm hoogte is deze kruk perfect voor aan de bar. Dat kan natuurlijk in een café of bistro zijn, maar ook thuis misstaat de kruk zeker niet. Ook de Felix Barkruk van Fameg is een mooie, stevige barkruk. De welving in het zitvlak en de gebogen rugleuning zorgen voor extra ergonomisch zitcomfort. Omdat de kruk niet té opvallend aanwezig is, is hij geschikt voor verschillende toepassingen in huis of in de horeca. 

Scroll to top