Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Legend Kookeiland krukken

Filteren
Collecties
Prijs
Materiaal zitting
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

Filteren
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

Legend kookeiland barkrukken

De kookeiland barkrukken van Legend hebben een speciale zithoogte die goed aansluit bij je kookeiland. De krukken hebben een namelijk een hoogte van 65 cm. Het gemiddelde kookeiland of keukenblad is 90 cm hoog, dus dan houd je precies genoeg ruimte over om comfortabel je benen kwijt te kunnen. Door de voetensteun kan je een ontspannen houding aannemen, en zit je urenlang met plezier op deze bijzondere barkrukken.

Legend: industriële design krukken 

De krukken van Legend zijn geïnspireerd op de industriële ontwerpen van Xavier Pauchard. Zijn metalen stoelen en krukken behoren inmiddels tot de iconische ontwerpen die in vele huishoudens en horecagelegenheden te vinden zijn, en datzelfde geldt voor Legend. Kies voor een kruk in de basiskleur wit of zwart, of ga een stapje verder en haal één van de felgekleurde modellen in huis. Houd je van een natuurlijke uitstraling? Bij Legend vind je ook kookeiland krukken die metaal en hout combineren.

Scroll to top