Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Xavier Pauchard collectie

Filteren
Zithoogte
Prijs
Kruksoort
Rugleuning
Breedte
Armleuning
Diepte
Hoogte
Alle Filters
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

24 producten

Filteren
Van hoog naar laag sorteren

24 producten

Xavier Pauchard collectie van Legend

Een deel van de stoelen en krukken van Legend is geïnspireerd op ontwerpen van Xavier Pauchard. Deze fransman kwam tijdens de industriële revolutie in Europa tot de ontdekking dat je metaal perfect kunt gebruiken voor sterke en toch ook stijlvolle meubels. Legend heeft deze methode opgepakt en zo haar eigen collectie meubels ontworpen, met de iconische stoelen en krukken van Pauchard als inspiratiebron. Zo is de Xavier Pauchard collectie ontstaan.

Industriële metalen stoelen en barkrukken

In de Xavier Pauchard collectie vind je stoelen en barkrukken die zijn geïnspireerd op de zogeheten "Tolix" stoelen en krukken. Deze zitmeubels zijn allemaal in verschillende kleuren verkrijgbaar, dus je kan ze naar jouw smaak aanpassen. Ook vind je metalen stoelen en krukken met een houten zitting. De barkrukken zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes: 45cm, 65cm en 77cm. Je vindt in deze collectie dus krukken voor elke plek in huis. Meer weten over het kiezen van de perfecte hoogte van je barkruk? Lees dan onze blog op de inspiratiepagina.

Scroll to top