Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Boskke

Filteren
Van hoog naar laag sorteren

1 product

Filteren
Van hoog naar laag sorteren

1 product

Met de innovatieve bloempotten van het Nieuw-Zeelandse merk Boskke creëer je gemakkelijk een groene omgeving, waar dan ook! De bloempotten van Boskke zijn ontworpen met een zelf-regulerend 'Slo-Flo' irrigatiesysteem waarmee bloemen en planten precies opnemen wat ze nodig hebben. Creatief, vernieuwend én prachtige design!

Zelfregulerend irrigatiesysteem

Het Nieuw-Zeelandse label Boskke heeft zijn naam te danken aan het Engelse woord 'bosky' wat 'groene omgeving' betekent. Dat is precies wat je kunt creëren met de bijzondere bloempotten van het merk Boskke. Tevens heeft Boskke andere bloempotten ontworpen met een zelfregulerend irrigatiesysteem, zodat de wortels van je plant of bloem precies de nodige hoeveelheid water opneemt. Lekker makkelijk, want water geven hoeft nu minder vaak omdat het water niet verdampt of wegloopt. Een uniek ontwerp voor slaapkamer, eetkamer, keuken tot badkamer. Laat je verrassen door het design van het label Boskke.

Scroll to top