Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Profoli

Filteren
Prijs
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Filteren
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Het merk Profoli maakt sympathieke, stijlvolle houten meubels in Scandinavische stijl. De elegante lijnen en hoge kwaliteit van de eetkamerstoelen en tafels van dit bijzondere merk geven een superieure uitstraling aan ieder interieur. Je kunt zien dat de ontwerpers en meubelmakers van Profoli al hun kunde en liefde voor design in deze meubels hebben gestoken. 

Meubels voor het moderne leven

Het frisse meubelmerk Profoli is ontstaan in 2017 vanuit de samenwerking tussen de Bulgaarse meubelproducent Mebex en de Britse designer Ian Cull. Profoli combineert tientallen jaren ervaring in de meubelindustrie met unieke, innovatieve ontwerpen. Het resultaat is een meubelcollectie die perfect aansluit bij het moderne leven. Profoli verrast meubelliefhebbers graag met zijn prachtige collectie designmeubels in Scandinavische stijl.

Retro designmeubels

Typisch Scandinavisch aan de meubels van Profoli zijn de vloeiende, ronde vormen en het gebruik van natuurlijk materiaal zoals massief eikenhout. De op Deens design geïnspireerde meubels van Profoli hebben geen overbodige franje. Daardoor kun je ze gemakkelijk combineren met andere meubels. De producten van Profoli worden ontworpen in Engeland en vervaardigd in Bulgarije. Europese meubels kenmerken zich door een hoge kwaliteit en zorgvuldige afwerking. Dit resultaart in prachige designproducten waarvan je jarenlang plezier van zult hebben. De meubels van Profoli kun je gerust het predikaat ‘retro designmeubels’ geven. Retro designmeubels zijn geïnspireerd op klassiekers uit de jaren ’50 en ’60 en kun je herkennen aan een minimalistisch ontwerp, natuurlijke materialen en karakteristieke details als uitstaande pootjes. Wie goed kijkt, ziet bovendien dat Profoli goed heeft gekeken naar beroemde designklassiekers.

Scroll to top