Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Fuerta stoel collectie

Filteren
Van hoog naar laag sorteren

1 product

Filteren
Van hoog naar laag sorteren

1 product

Essence Fuerta stoel

De Essence Fuerta stoelen zijn tijdloze stoelen met een knipoog naar de jaren 50. De stoelen hebben een fraai trompetvormig onderstel waarmee ze zich onderscheiden van een standaard eetkamerstoel. Het onderstel is volledig draaibaar, waardoor de Fuerta ook erg geschikt is als bureaustoel. Het witte metaal in combinatie met de minimalistische kuip sluit helemaal aan bij de kenmerkende Scandinavische ontwerpstijl van Essence.

Fuerta: geïnspireerd op de jaren 50

Bij Essence heb je de mogelijkheid om jouw stoelen helemaal zelf samen te stellen. Heb je eenmaal gekozen voor één van de onderstellen, zoals in dit geval de bijzondere Fuerta, dan is het tijd om naar de zittingen te kijken. Bij deze collectie kan je kiezen uit een witte kunststof kuipzitting, een cognac kunstleren kuipzitting of een zwarte kunstleren kuipzitting. Zo kan je een stoel samenstellen die het beste bij jou en jouw woonstijl past.

Scroll to top