Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

WEWOOD

Filteren
Zithoogte
Prijs
Materiaal
Materiaal zitting
Materiaal onderstel
Rugleuning
Breedte
Draaibaar
Armleuning
Gestoffeerd
Diepte
Hoogte
Tafelvorm
Materiaal tafelblad
Materiaal tafel onderstel
Alle Filters
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

Filteren
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

WEWOOD is een in 2010 opgezet Portugees designmerk. WEWOOD ontwerpt en produceert met massief Franse eik exclusieve design meubelen. Geïnspireerd op Scandinavisch design, maar dan zachter in materiaalkeuze en afgeronde vormen. Portugese ambachtslieden maken de design meubelen waarbij enkel gebruik van hout wordt gemaakt, geen enkele schroef of vijs komt eraan te pas. De collectie van WEWOOD bestaat uit ruime, unieke dressoirs tot aan elegante, gestroomlijnde stoelen.

Het Portugese Designmerk WEWOOD ontwerpt en produceert hoogwaardig design. Jong talent, designers en ervaren vakmensen zetten creativiteit en inspiratie om in verschillende prachtige ontwerpen. Het label presenteert zijn collectie met elegantie, verfijning en traditie. Ieder ontwerp heeft een uniek karakter en is met grote zorg voor mens en milieu geproduceerd. Het merk blinkt uit in zijn eenvoud, zuiverheid en prachtige lijnen.

Scroll to top