Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

onderhoud meubelen

onderhoud meubelen

Velvet stof schoonmaken: Praktische tips voor onderhoud

Velvet meubels stralen luxe en elegantie uit, en zorgen bovendien ook voor een warme en gezellige sfeer in huis. Dit zachte materiaal is dus een populaire keuze voor interieurliefhebbers, maar het is wel belangrijk om deze meubels goed te onderhouden. In deze blog noemen we verschillende tips waarmee je ervoor zorgt dat jouw velvet meubel zo lang mogelijk mooi blijft.

Laat je inspireren
onderhoud meubelen

Hoe onderhoud je tuinmeubelen?

Om optimaal te kunnen genieten van je tuin en het lekkere weer komen tuinmeubelen goed van pas. Maar hoe zorg je ervoor dat ze het zomerseizoen goed doorkomen en na de winter nog steeds mooi zijn? Wat jouw meubel precies nodig heeft hangt natuurlijk af van het materiaal. Het ene materiaal vergt namelijk meer onderhoud en is gevoeliger voor weersinvloeden dan het andere. Daarom geven we je de beste tips om ervoor te zorgen dat jouw tuinmeubelen het hele jaar door in topconditie blijven. Aan de slag!

Laat je inspireren
onderhoud meubelen

Hoe bescherm je jouw stoffen meubels?

Vlekken zijn snel gemaakt. Een drankje dat wordt omgestoten of een hap eten die van de lepel glijdt. Als jouw meubels hierop zijn uitgekozen, maak je je waarschijnlijk niet zo druk om dat geknoei. Maar als je stoffen meubels in huis hebt, is dat vast een ander verhaal. Om jarenlang plezier te kunnen hebben van je stoffen meubels, leggen we je hier uit hoe je ze het best tegen vervuiling kunt beschermen.

Laat je inspireren
onderhoud meubelen

Onderhoud van houten meubels

Houten meubels zijn prachtig maar vergen vaak meer onderhoud dan andere materialen. Omdat het een natuurproduct is reageert het vaak op zijn omgeving, en is hout dus gevoelig voor slijtage. Daarom is het belangrijk om je houten meubels in topconditie te houden. Hoe je dat het beste kunt doen is afhankelijk van de afwerking van het hout. Hier lees je waar je rekening mee moet houden bij het onderhouden van je houten meubels.

Laat je inspireren
Scroll to top