Je bezoekt onze webshop met een verouderde browser. You are visiting our site with an outdated browser, waardoor de webshop mogelijk niet optimaal functioneert. We adviseren om gebruik te maken van een andere browser.

Leina collectie

Filteren
Zithoogte
Prijs
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Filteren
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Gazzda Leina 

De Gazzda Leina Collectie is een moderne collectie bestaande uit barkrukken en bartafels. Het eikenhout in combinatie met het strakke metaal zorgen voor lichte en moderne meubels. Bovendien zijn de metalen poten en onderstellen beschikbaar in meerdere kleuren. Kies bijvoorbeeld voor fris mint of stoer zwart, alle kleuren steken mooi af tegen het eikenhout. 

Stijlvol aan de bar 

De Leina Collectie is gemakkelijk aan te passen aan je eigen stijl, door de variaties in kleur en hoogte. Daarnaast kan je uren op de Leina Bar Chair vertoeven, in combinatie met het bijpassende zitkussen. Dit eigentijdse lederen zitkussen creëert warmte en sfeer bij de barkruk en is ook weer beschikbaar in meerdere kleuren. Met de Leina collectie kun je dus, geheel naar eigen stijl, heerlijk ontspannen aan je eigen bar. 

Gemakkelijk zitten op Scandinavisch comfort 

De Leina modellen zijn allen zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Of je nou op de kruk zit aan de Leina Bar Table of aan je eigen kookeiland, alles kan. De kruk is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, zodat er voor iedere keuken en bar een juiste kruk is. 

Scroll to top